Joachim og Marie beholder huset: Slipper ikke Danmark - Her & Nu

Joachim og Marie beholder huset: Slipper ikke Danmark

I stedet for at sælge hjemmet i Klampenborg, har prinseparret besluttet sig for at leje det ud.

Af Nikolaj Vraa - 4. juli 2020 kl. 11:58

Selvom prins Joachim, 51, og prinsesse Marie, 44, står overfor foreløbig tre år mere i Paris, så sætter de ikke deres hjem i Klampenborg til salg.

Huset i Klampenborg (Foto: Henrik R. Petersen)

Da de sidste år flyttede til Frankrig, fremlejede de i første omgang den ni-værelses store villa til veninden Caroline Fleming, men hun rykkede i sidste uge til sit eget nyrenoverede hus i Hellerup. I stedet for at sælge huset, som de købte for 34,5 millioner i 2014, fortsætter de med at leje det ud.

– Kongehusets Kommunikationsafdeling bekræfter, at Prins Joachims hus på Emiliekildevej fortsat udlejes, lyder det i en kort meddelelse fra hoffet til HER&NU.

LÆS OGSÅ: CHOK! ‘X Factor’-dommer trækker sig

Prins Joachim skal de 1. september tiltræde sit nye job som forsvarsattaché på den danske ambassade i Paris med mulighed for forlængelse. Han får ikke løn af forsvaret men beholder sine årpenge på 3,8 millioner. Med 79 stemmer for og 16 imod gav Folketinget i torsdags samtykke til, at prins Joachim må udføre pengene af Danmark, så længe han bestrider stillingen som forsvarsattaché.

Kongehuset har tidligere sagt, at prins Joachim og prinsesse Marie fortsat vil have officielle arrangementer i Danmark, men omfanget af disse har ikke været muligt at få oplyst.

LÆS OGSÅ: Amalie flyver til Spanien: Chokeret over lufthavnsforhold

LÆS OGSÅ: Karsten Ree fylder 75 år: Se de 10 bedste klip med fødselaren