Jessica Priscilla:Jeg havde en fed koncert med Nicki Minaj - Her & Nu

Jessica Priscilla:Jeg havde en fed koncert med Nicki Minaj

Jessica Priscilla fra ‘Mig og min mor’ havde i aftes en god koncert med Nicki Minaj- og det personlige møde med stjernen gik også over al forventning.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 12. juni 2012 kl. 19:11

Den unge tv-star fra ‘Mig og min mor’ havde i aftes taget mor Jette med under armen for at overvære Nicki Minaj, som gav koncert i Falconer Salen i København. Ud over koncerten havde Jessica Priscilla også et personligt møde med den caraibiske stjerne, som hun lovede at fortælle lidt mere om til Realityportalen.dk

Her ses Jessica sammen med idolet, Nicki Minaj. (Foto: Privat)


LÆS OGSÅ: Jessica Priscilla: Jeg skal møde Nicki Minaj
– Det var en super fed koncert. Jeg har aldrig oplevet så god energi til en koncert før. Alle, store som små, så ud til at more sig gevaldigt. Og mødet med Nicki var totalt fedt, hun var rigtig sød, siger Jessica Priscilla til Realityportalen.dk
Jessica Priscilla er en garvet “stjerne-møder”, men nervøsiteten havde alligevel sneget sig ind på den unge reality-pige.
– Jeg kunne godt mærke, at pulsen steg en smule. Jeg gik ind, fik mig et overblik, og så så jeg Nicki Minaj, som var dullet op med masser af makeup og et overdrevent fedt sæt tøj, siger hun og fortsætter:
– Jeg sagde hej, og så sagde hun “hey darling”. Derefter sagde jeg “Nice to meet you” og det samme sagde hun igen. Vi tog et billede, og så krammede vi, fortæller Jessica Priscilla.
Ja tak til “bryst-autograf”
Ud over at få lov at kramme Nicki Minaj, fik Jessica Priscilla også en anden ting med sig hjem.
– Efter vi havde krammet og fået taget billeder, så spurgte hun, om jeg ville have signeret mit bryst, og det sagde ja da ja tak til, griner Jessica Priscilla.

Jessica Priscilla sagde pænt ja tak, da Nicki Minaj tilbød hende en autograf på sit bryst. (Foto: Privat)


Mor Jette deltog også i koncerten, og var bestemt ikke skuffet.
– Min mor sagde flere gange, at der var en fantastisk positiv energi til koncerten, så vi havde begge en super aften, siger Jessica Priscilla.