Jessica Priscilla: Jeg skal møde Nicki Minaj

I aften indtager den spektakulære rapper Nicki Minaj Falconer Salen i København. Og den koncert skal Jessica Priscilla overvære, hvor hun også skal møde stjernen.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 11. juni 2012 kl. 11:34

Jessica Priscilla, fra ‘Mig og min mor’, har glædet sig længe til netop denne mandag. For i aften skal den musikglade pige til koncert med sit store idol, Nicki Minaj. Og ud over at skulle give den gas til hendes musik, så skal Jessica Priscilla også møde stjernen.
-Jeg er vild med hendes musik, og jeg glæder mig meget til at møde hende, siger Jessicia Priscilla til Realityportalen.dk.
Ikke nok med, at Jessica Priscilla både skal overvære koncerten og møde hovedpersonen, så får hun også andre ting ud af det.
-Jeg kommer ind før alle andre til koncerten, og så får jeg hendes autograf signeret som en “boob signing”, hvilket vil sige, at jeg får hendes autograf på mit bryst, fortæller hun.
Jessica Priscilla skal ikke alene af sted til koncerten.
-Min mor skal også med. Hun er også Nicki Minaj-fan, men det er kun mig, der skal møde hende, siger Jessica Priscilla.
Vant til de store stjerner
Jessica Priscilla er efterhånden vant til at omgåes de store stjerner.
–  Jeg har også mødt Britney Spears og Rihanna plus nogle andre, siger hun og fortsætter:
-Jeg var så nervøs, da jeg skulle møde Britney. Jeg rystede helt vildt inden, jeg skulle ind til hende, men jeg fik sagt det, jeg ville, og det var fantastisk. Bagefter var jeg så glad, at jeg kom til at græde, siger Jessica Priscilla.
Vi ser frem til at høre, hvordan mødet går med Nicki Minaj- og så har Jessica Priscilla også lovet os at sende et par billeder.