Jaquieline Heine: Jeg elsker at smide tøjet

Smukke Jaquieline, kendt fra ‘Sommer i Sunny Beach’, elsker sit job som stripper og nøgenmodel, og hun kunne ikke forestille sig at lave andet.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 19. december 2012 kl. 11:39

Jaquieline Heine blev kendt efter sin deltagelse i ‘Sommer i Sunny Beach’, hvor vi flere gange så glimt af hendes nøgne krop. Og netop det at smide tøjet er blevet en livsstil for den smukke pige.
-Det et par år siden efterhånden, at jeg kastede mig ud i jobbet som stripper og nøgenmodel. Jeg har altid været glad for at smide tøjet og vise mig frem, så det var klart strip, jeg skulle lave, forklarer Jaquieline til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Flotte Fyr skal på slankekur i 2013
Elsker at strippe

Den smukke pige elsker at smide tøjet og vise sin flotte krop frem. (Foto: Bach)

Den smukke pige elsker at smide tøjet og vise sin flotte krop frem. (Foto: Bech)


Den smukke pige ser ikke sit job som noget negativt, og elsker, når hun skal ud på job.
-Jeg elsker at strippe. Jeg nyder at tage ud og lave shows til fødselsdage, polterabender osv. Derudover elsker jeg “teasen” i selve showet, men det skal også være pænt, men stadig frækt, og alle skal kunne holde ud at se på det, fastslår den frække pige.
Til trods for, at Jaquieline elsker sit job, så møder hun stadig masser af fordomme.
-Jeg møder tit fordomme, enten så man billig fordi man er stripper, ellers så er man løs på tråden. Mange tror også, at fordi man stripper, så laver man mere end bare at smide tøjet. Det ikk altid lige sjovt at høre på, siger hun.
LÆS OGSÅ: Blæs har fået en julenisse på kornet
Et par hårde år
Jaquieline kan lige akkurat leve af sine jobs som henholdvis stripper og nøgenmodel.
-Jeg kan lige klare det, og grunden til, at det kun lige kan løbe rundt er fordi, jeg har haft to år med nedgang, grundet nedture, biluheld, overfald og ikke nok med det, blev jeg taget i røven af et web-bureau, som skulle lave min hjemmeside, siger hun og fortsætter:
-Heldigvis, har jeg fået fat i en rigtig sød hjemmeside-mand, som sidder og knokler på DeluxeStrip’s nye hjemmeside, så glæder mig til at den kommer i luften, så alle kan se den, siger hun.
LÆS OGSÅ: Ung mor har fået nye bryster
Måske-kæreste
Da Realityportalen.dk spørger ind til  Jaquielines kærlighedsliv, kommer der et lidt tvetydigt svar.
-Mmm, om jeg har en kæreste? Øhm, ikke lige på stående fod, men jeg har lige mødt sådan en rigtig sød og behagelig en, han er virkelig fin og håber da på, at det fører til mere. Jeg er i hvert fald lidt pjattet med ham, griner hun.
Den smukke pige tager til Østrig med familien for at holde jul, og det glæder hun sig til.
-Jeg glæder mig meget til at fejre jul i Østrig. Vi skal ud og stå på ski og fejre julen dernede eller henne eller hvad man siger. Det glæder jeg mig rigtig meget til. Jeg elsker at være sammen med familien, især i julen, slutter hun.
Skal ‘Sommer i Sunny Beach’ vinde titlen som årets realityprogram? Stem her.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.