Jannie afviser: Jeg lever ikke af Karstens penge

Selvom hendes mand er rig, så lever Jannie Ree et skrabet liv, hvor hun må spare på alt.

Af Louise Vilsbøl - 30. maj 2016 kl. 14:50

I aften i ‘Til middag hos’ slår Jannie Ree dørene op og inviterer Gustav Salinas, Linse Kessler og Frederik Fetterlein indenfor i det store hus på Strandvejen.
Men selvom omgivelserne fejer benene væk under de andre deltagere, som kun kan forestille sig det overdådige liv, Jannie må leve, så er det slet ikke sådan, det hænger sammen, understreger aftenens hovedperson.
– Jeg ved godt, at I tror, jeg lever på den høje gren, og at jeg bare får et kreditkort og giver den gas. Det kan da godt være, at jeg bor i sådan et hus, men I kunne putte mig ind i en etværelses lejlighed, og jeg ville bo på samme måde. Jeg er ligeglad, jeg lever helt stille og roligt, der er ikke noget fittelihut der, forklarer Jannie.
LÆS OGSÅ: Jannie og Karsten er færdige med reality-tv
LÆS OGSÅ: Janni: Min dom har bragt Karsten og jeg tættere sammen
Jeg vil ikke bruge Karstens penge
Hun gør meget ud af at fortælle de andre, at hun er ligeglad med Karstens penge, og hun vil hellere have sine egne penge, som hun har tjent og kan bruge. Men den køber de andre ikke.
– Det virker lidt som om, at de ikke forstår, at selvom jeg er gift med en rig mand, så får jeg ikke bare i pose og sæk. Jeg lever ikke, som huset ser ud, hvis man kan sige det sådan. Huset bedrager, fastslår Jannie.
Under sin rundsvisning i huset forklarer Jannie dog, hvor meget hende og Karsten sparer på alt – i særdeleshed Karsten, som er så nærig, at han går ud i haven for at tisse, så han ikke skal bruge vand på at skylle ud.
Få et smugkig på afsnittet herunder, og se med i aften kl. 19.00 på TV3.
LÆS OGSÅ: Karsten tog røven på Jannie: Friede for rullende kameraer

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.