Janni Ree i træning hos Gustav: Jeg har taget på

Janni Ree har søgt sparring hos fitness-coach Gustav Salinas.

Af Rikke Lynge - 27. august 2021 kl. 20:55

Janni Ree rundede sidste år det skarpe hjørne på 50 år, og mange vil nok mene, at hun står meget skarpt i en alder af 51 år, men selv ønsker den perfektionistiske ‘Forsidefruer’-babe at gøre en ekstra indsats, og hun er derfor gået i træning hos den succesfulde fitness-coach og tidligere reality-stjerne Gustav Salinas.

– Jeg har taget på og skal tabe mig. Plus jeg ikke har trænet i lang tid på grund af en operation, fortæller Janni til Realityportalen og afslører, at vægtøgningen drejer sig om fem kilo.

Hvilken operation, Janni har været igennem, må hun ikke afsløre, da det kommer med i den nye sæson af ‘Forsidefruer’.

SE BILLEDERNE: Janni og Karsten på luksusferie

Janni Ree til fødselsdag hos Amalie Szigethy. Artiklen fortsætter under videoen.

LÆS OGSÅ: Philine taler ud om kærligheden: Jeg føler mig hel

– Så nu skal jeg i form. Skal også have lavet om på min kost, da jeg spiser for mange proteinbar om dagen, afslører Janni, der hver dag spiser to proteinbar.

Janni har valgt Gustav af en årsag.

– Fordi han er rigtig dygtig, og jeg kender ham, fortæller Janni, der har et mål om at smide de fem kilo og komme i form igen.

Gustav. (Foto: Lars E. Andreasen)

Gustav har flotte resultater med sine klienter, så Jannis chance for at få sine mål opfyldt er store. På Jannis Instagram har man i dag kunne følge med i den første træningstime, hvor hun næsten ikke kunne gå fra træningslokalerne.

LÆS OGSÅ: CHOK: Lægerne er i tvivl om Pitzners sclerose

Billedet herunder er de seneste af Janni Ree taget til Amalie Szigethys 30 års fødselsdag den 21. august 2021, hvor Janni efter eget udsagn er blevet fem kilo tungere.

Janni Ree til Amalies 30 års fødselsdag (Foto: Henrik R. Petersen)

LÆS OGSÅ: Gustav afslører vild historie: Det så man ikke på tv