Philine taler ud om kærligheden: Jeg føler mig hel

Philine vil ikke længere skjule sin nye kæreste.

Af Rikke Lynge - 27. august 2021 kl. 11:03

Siden Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff gik fra hinanden, har Philine haft travlt med at skjule sin nye kæreste for offentligheden. Det til trods for, at der på hendes Instagram har været flere hints om, at hun danner par med fodboldspilleren Jacob Bruun Larsen, da hun for eksempel har lagt flere billeder ud, hvor hun sidder i hans bil.

SE og HØR kunne ligeledes afsløre, at Philine talte i telefon med Jacob Bruun Larsen på facetime kort inden Søren Le Schmidts modeshow, hvor pressen får billeder af Philine, men hvor hun ønsker ikke at udtale sig. På billedet kan man se Jacob Bruun Larsen på Philines smartphone, men Philine benægtede stadig forholdet og kaldte SE og HØRs historie for fake news.

LÆS OGSÅ: Philine vil have parrets hus tilbage: Han kan bare smutte

Hvem der ikke er bange for at tale om deres kærlighed er Sus Wilkins og Freja Kirk, der skal giftes den 4. september i Italien. Artiklen fortsætter under videoen. 

LÆS OGSÅ: CHOK: Lægerne er i tvivl om Pitzners sclerose

Nu kan den 29-årige model ikke trække løgnen længere, og alle kort er lagt på bordet i det seneste opslag på Philines Instagram, hvor hun for første gang viser et billede af den 22-årige fodboldspiller.

– Jeg ved slet ikke, hvad jeg skal ønske mig i år, jeg føler mig hel og utrolig heldig, skriver Philine, der i dag fylder 29 år, om opslaget, hvor Jacob Bruun Larsen og Philines hund Batman står sammen.

LÆS OGSÅ: Forladt af ‘Prince Charming’: Nu har han fundet kærligheden

– Der er noget om, at de bedste ting sker, når du mindst venter det. For første gang i mit liv føler jeg mig virkelig hjemme, skriver Philine fortsat.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af P H I L I N E P I (@philineroepstorff)

Noget tyder altså på, at Philine og Jacobs forhold ikke længere skal være skjult, og at Philine ikke ønsker at lægge låg på sine følelser for offentligheden på trods af, at hun til B.T. har udtalt, at pressen “aldrig vil få indblik i hendes kærlighedsliv igen”, efter hende og Bendtners kærlighedsliv har været en reality-serie på Discovery.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Christian er tilbage i Danmark: Jeg skal på detox

LÆS OGSÅ: Homoseksuel landmand var i tvivl om deltagelse: Jeg sagde nej