Jaloux på Line Marias udseende: Føler mig som en fed ko - Her & Nu

Jaloux på Line Marias udseende: Føler mig som en fed ko

Af Caroline Grønne Wigdal - 15. november 2020 kl. 10:00

Reality-veninderne Sidsel Borg, 24, og Line Maria Busk, 23, er begge ret flot skåret og med glimt i øjet, og et godt gæt er, at de begge får en meget opmærksomhed fra det modsatte køn.

Alligevel er der mellem dem lidt konkurrence om fyrenes opmærksomhed, og Sidsel føler pludselig ikke, at hendes udseende er tilstrækkeligt. I hvert fald ikke, når hun sammenligner sig med den blonde babe LM. Line Maria har det heller ikke godt med situationen. Hun føler, at Sidsel bliver sur, når det ikke hende, fyrene vælger eller giver mest opmærksomhed.

LÆS OGSÅ: Afslører SÆR vane

Derfor ender en snak mellem ‘Ex on the Beach’-veninderne med at blive meget følelsesladet.

– Jeg bliver jo bare jaloux. Det er jo ikke hendes skyld. Det er ikke hende, der får mig til at have det sådan her. Det er jo min egen usikkerhed, det får mig til at have det sådan, siger en grædefærdig Sidsel.

Hun ved godt, at hun i bund og grund burde være glad for sit udseende. Men det er ikke nemt, når man er i en villa, hvor der er så mange andre smukke piger at sammenligne sig med døgnet rundt.

LÆS OGSÅ: Nicklaes og Line Maria er kærester: Hun sagde ja!

Den knuste Sidsel får en krammer af Line Maria, men det er ikke, fordi hun kan bruge deres snak til så meget. For det hjælper ikke, at Line Maria har ondt af hende, og hendes selvværd er stadig lige så dårlig, som det var før snakken.

– Jeg føler mig som en fucking fed ko lige nu, siger hun frustreret.

LÆS OGSÅ: UH! Kendt ‘Ex on the Beach’-hunk er tilbage

I klippet kan du se Sidsel og Line Marias snak. Se hele afsnittet på Dplay nu.