Jakob Kjeldbjerg: Sådan er det at møde deltagerne efter ‘Robinson’

Det er altid en spændende dag for ekspeditionslederen, når han møder deltagerne for første gang, efter ekspeditionen er slut.

Af Amalie Jensen - 7. november 2022 kl. 6:55

Når deltagerne møder Jakob Kjeldbjerg i ‘Robinson Ekspeditionen’, så er han i rollen som den hårde og højtråbende ekspeditionsleder. Men når ekspeditionen slutter og de hvide sandstrande bliver skiftet ud med det danske gråvejr, så efterlader Kjeldbjerg sin rolle i Malaysia.

Til snigpremieren på årets ekspedition skulle han møde deltagerne for første gang.

– Jeg er simpelthen så spændt. Jeg er 52 år, men i dag er jeg som en lille spændt dreng på fem år, fordi jeg nu møder de gode, seje, modige deltagere igen. Sidst jeg så dem, var de ved at dø af sult og alt muligt andet, så jeg synes altid, det er vildt at møde dem igen, fortæller Kjeldbjerg til Realityportalen og stiller spørgsmålet:

– Er det lidt akavet for dem at møde mig igen, fordi jeg har udsat dem for så meget forfærdeligt?

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Robinson’-deltager gravid

Gensynets glæde virker i hvert fald til at være stor fra begge parter.

– I dag er virkelig også en skøn oplevelse. Der er massere af krammere. Jeg synes, de er glade for at se mig. Eller så er de rigtig gode til at lade som om. Det plejer at være sådan, at de forstår godt, hvad min rolle er derude. Så der er en enorm gensidig respekt, afslutter tv-værten, der har været ekspeditionsleder i ‘Robinson’ siden 2004.

LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson afslører nye tv-planer: Glæd jer!

Selvom Kjeldbjerg var glad for at få krammere af deltagerne, så fik deltager i årets ekspedition, Sine, dog et indtryk af, at hendes kram ikke var helt så velkomment.

– Det var meget ligesom at se ham dernede. Han udstråler stadig de samme ting. Jeg har det meget sådan “kill it with kindness”, så han fik også en stor krammer i dag, også selvom han måske ikke helt havde lyst til det, griner Sine.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Fru Fræk overrasket over Evers’ bare numse

Læs mere om