Iskold luft: Asbjørn og Teitur i strid om Christel

Der er foregået en sandt trekantsdrama mellem de tre reality-stjerner.

Af Caroline Grønne Wigdal - 11. maj 2021 kl. 13:54

Da Teitur Skoubo og Christel Trubka tilbage i efteråret gik fra hinanden, førte det til, at Asbjørn Nielsen og Teitur begyndte at snakke mere sammen, og faktisk blev de fine venner. Men sådan er det langt fra i dag, for det hele tog lidt af en drejning, da der pludselig opstod sød musik mellem Christel og Asbjørn.

Derfor er der ifølge Teitur ikke ligefrem god stemning mellem de to realitystjerner.

– Vi har ikke noget forhold, lyder det kort og godt fra Teitur.

LÆS OGSÅ: Åbner op om brud: Sådan opdagede jeg, at han var utro

Han uddyber:

– Vi snakkede meget sammen lige efter Christel og jeg slog op. Han spurgte altid ind til mig. Da jeg så hørte, at de var begyndt at ses, spurgte jeg ham, om det passede med ham og hende. Og der sagde jeg, at hvis han var ærlig omkring det, så kunne jeg godt lade det ligge. Men hvis han valgte at lyve, så gad jeg ikke have noget med ham at gøre. Så valgte han at lyve for mig, fortæller Teitur til Realityportalen.

– Derfor gider jeg ikke have noget med ham at gøre længere, tilføjer han.

Christel viser de smukke fortrin frem. (Foto: Janus Nielsen)

Når Teitur ser tilbage på det hele, så tror han, at Asbjørn fra begyndelsen har kontaktet ham, udelukkende fordi han var interesseret i Christel.

LÆS OGSÅ: Ditte Julie taler ud: Det gør rigtig, rigtig ondt

– Vi snakkede sammen, men han ville jo bare vide, hvad status var på Christel og jeg. Det var ikke, fordi han ville spørge ind til mig. Men det fandt jeg så ud af bagefter, og det er derfor, jeg ikke gider have kontakt med Asbjørn længere, siger Teitur.

Asbjørn: Det er åndssvagt

Nu hvor han er kommet tilbage til Danmark efter en længere periode på Færøerne, er han begyndt at se mere og mere til Christel. Blandt andet fordi har hjulpet ham med at fikse håret. Men også fordi det har været lettere at ses, nu hvor Christel og Asbjørn er gået fra hinanden.

LÆS OGSÅ: Bendtner og Philine sammen igen

– Her på det seneste har vi set virkelig meget til hinanden. Lidt mere siden hun gik fra Asbjørn. Han var ikke altid så glad for, at vi så hinanden, indrømmer Teitur.

Dengang ville hverken Christel eller Asbjørn indrømme, at der var mere end bare venskab imellem dem, og Asbjørn var på det tidspunkt også på vej ud af et forhold med Lærke Wadmann. Hun mente, at Asbjørn var hende utro med Christel.

Realityportalen har spurgt Asbjørn, hvordan han oplevede forløbet, og hvordan hans forhold til Teitur er i dag.

– Helt ærligt synes jeg, det er åndssvagt at hive op i gamle sår. Jeg har afklaret det, der skulle afklares, og mere har jeg ikke at sige til det. Nu fokuserer jeg 100 procent på min forretning, og det er der, min tid skal ligge, siger hunken fra ‘Ex on the Beach’ og tilføjer:

– Jeg snakker ikke med ham, men jeg har intet i mod ham eller noget dårligt at sige.

LÆS OGSÅ: WHAT! To deltagere taget i snyd: Smidt ud af realityprogram