Isabella knuste Theis' 'Paradise'-drøm: Det gør sindssygt ondt

Aftenens kranie-duel fik konsekvenser for Theis, der er ude af hotellet.

Paradise hotel
Af Mikkeline Andersen - 22. april 2015 kl. 22:45

Fem kranier stod linet op foran Theis, og fem kranier var placeret på bordet ved Monique. Den, som først havde fem smadrede kranier foran sig, skulle forlade hotellet.
Selvom Theis vurderede sine og Moniques chancer som lige gode, kom den afgørende stemme alligevel som et chok for ham. Isabella valgte ikke at gå imod sin gruppe.
– Jeg blev sindssygt skuffet over Isabella. Hende og jeg har haft en helt særlig connection, så at se hende smadre mit kranie og derefter benægte vores relation gør sindssygt ondt, siger Theis til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Realityportalens læsere har talt: Her er årets Mr Paradise
Endte i paradiso-gryden
Siden Theis tjekkede ind på ‘Paradise Hotel’, som den atypiske paradiso, har han været igennem en forvandling.
– Egentligt er den Theis, man oplever i programmet, 100 procent den, som jeg altid har været. Jeg har aldrig været den kedelige type, som man får indtryk af i starten. Men at jeg skulle lære at hvile så meget i mig selv og være ligeglad med, hvad andre folk tænker om mig, det er noget nyt, og det er den største ting, ‘Paradise’ har givet mig, fortæller han og understreger, at det helt klart er positivt.
At det endte med, at det var ‘Paradise’, som forandrede Theis, havde han ikke forudset.
– Nej, jeg havde jo troet, at jeg skulle ændre ‘Paradise’ og råbe en, for mig at se, fortabt generation op. Men nej, jeg røg i paradiso-gryden.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Fie udelukker ikke Theis som drømmefyren
Fortsætter mod fremtiden
Selvom Theis endte med at ryge i paradiso-gryden, og selvom oplevelsen i Mexico forandrede ham, så står han stadig med de samme planer for sin fremtid, som før han indtog ‘Paradise Hotel’.
– Jeg starter med at læse dansk, engelsk og samfundsfag som enkeltfag efter sommerferien. Til næste forår søger jeg ind på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, så det er status quo med hensyn til uddannelse, fortæller Theis.
LÆS OGSÅ: Theis: Derfor valgte jeg Nanna
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.