Irina Olsen gravid: Ramt af spontan abort

Irina fik en positiv graviditetstest, men hun nåede kun at glæde sig i kort tid.

Af Redaktionen - 23. september 2021 kl. 11:57

Det er ingen hemmelighed, at ‘The Olsens’-parret Irina og Faustix er mere end klar til at få barn nummer to sammen. De har længe kæmpet for, at de igen skulle dele den store oplevelse, det er at blive forældre sammen, men det er endnu ikke lykkes.

LÆS OGSÅ: WTF: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne efterlyst

Men nu åbner parret op om, at Irina faktisk har været gravid, men lykken varede kun kort, for desværre endte det i en spontan abort.

– For noget tid siden havde jeg en positiv graviditetstest, hvor jeg blev glad og bare lige skulle have det bekræftet hos lægen. Så langt nåede jeg bare ikke, fordi det gik i sig selv. Mit helbred har ikke været skide godt siden da, fortæller 34-årige Irina Olsen i det nyeste afsnit af ‘The Olsens’.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Robinson’-Adelina fortæller om sin drøm om at være med i ‘Forsidefruer’.

I samme afsnit følger man Irina, der få dage efter aborten tager til lægen, for hendes krop bliver ved med at være plaget af smerter.

LÆS OGSÅ: Cengiz åbner op om uvenskab i ‘Familien fra Bryggen’

– De sidste par dage har jeg haft så mange smerter, at jeg har kravlet rundt på gulvet. Og der har ikke været noget smertestillende, der har kunnet hjælpe. Og samtidig blev jeg nervøs, fordi jeg begyndte at bløde meget. Jeg forstår ikke helt længere, hvad der foregår med min krop, så nu bliver jeg nødt til at finde ud af det, siger hun.

Faustix og Irina har datteren Alessia på 6 år, og den lille familie bor i Nivå. Derudover er hunden Hector også en del af familien.

Se klippet herunder. Se hele afsnittet på discovery+.

Læs mere om