Irina: Min datter bliver udnyttet

Realitybaben er langt fra tilfreds med situationen.

Af Jonas Sand - 18. november 2016 kl. 12:52

Irina Olsen har altid været glad for at vise billeder af datteren Allessia på sin blog, hvor hun hele tiden holder sine følgere opdateret på, hvordan det går hos den lille familie. Men det er desværre ikke altid problemfrit.
LÆS OGSÅ: De BEDSTE klip med ‘Familien fra Bryggen’-Mopper
Flere gange har Irina nemlig opdaget at billeder af hende og datteren bliver misbrugt på nettet, og nu er det sket igen. Flere af realitybabens følgere har nemlig opdaget, at appen Wish bruger billeder af Allessia. Det fortæller hun på sin blog.
– Det er så sødt af jer at holde mig underrettet med den slags, for jeg havde aldrig selv fundet ud af det tror jeg. Dette billede af Allessia bliver brugt ulovligt til salg af et andet produkt inde på Wish-appen, skriver hun.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Mr. Paradise er flyttet sammen med kæresten
Ulovligt, men …
Det er langt fra første gang, at Irinas billeder bliver brugt uden hendes tilladelse. Hver gang er det en hård kamp, og realitybaben ved derfor ikke, om hun igen orker at tage kampen op – især ikke nu, hvor hun kæmper med sygdom.
– Det ER ulovligt, men magter jeg at gøre noget ved det lige nu? I don’t know! Mine egne billeder er blevet brugt til alt muligt så mange gange til salg af produkter uden tilladelse, at man bare ikke kan tage kampen op hver gang, vel?
– Denne App er vist også udenlandsk, ellers havde jeg måske allerede gået hele vejen med denne sag. Jeg har kontaktet en advokat angående dette, og jeg overvejer, om jeg skal gå videre med det nu. Det er da SÅ irriterende, at min datter bliver brugt til den slags, fortsætter hun.
Her kan du læse hele Irinas indlæg og se billedet, der er blevet misbrugt.
LÆS OGSÅ: Irina om familielivet: Et barn kan ikke redde forholdet
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Irina kaster sig ud i ny karriere
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.