'Diva'-Irina medvirker i ny musikvideo

Irina Babenko elsker at lave tv, og nu er hun med i en musikvideo.

Af Mikkeline Andersen - 13. juni 2013 kl. 11:26

Irina Babenko elsker at stå foran et kamera, og nu har hun fået muligheden på en anden måde, end når det drejer sig om reality-tv. Divaen er nemlig med i Michaels musikvideo med bandet MLO og sangen ‘Flippin’ a coin’.
– Det er første gang, at jeg har kastet mig ud i en musikvideo, og det har været en skøn oplevelse, og vi har haft det sjovt under optagelserne, skriver Irina på sin blog.
LÆS OGSÅ: Irina kysser på ‘Paradise’-fyr
Gode venner
Irina har efterhånden fået en del henvendelser om at være med i musikvideoer, men Michael blev ved med at kontakte hende, fordi han ville have hende med. Da Irina hørte sangen, var hun ikke i tvivl om, at hun skulle være en del af det projekt.
– Jeg beder altid om at få tilsendt sangen, og da jeg hørte ‘Flippin a Coin’, var jeg vild med den og sagde intuitivt ja, siger hun til Realityportalen.dk.
Udover at have et kæmpetalent, så er Michael og hans crew nogle flinke personer, som Irina sætter pris på.
– Michael er i dag en god ven, og jeg har haft det rigtig sjovt med ham og hans crew under optagelserne. Jeg er jo efterhånden vant til kamera, og efter ‘Nordvest’ er jeg også vant til at følge instrukser under optagelserne og lige tage den samme scene et par gange – jeg elsker jo at være på.
LÆS OGSÅ: Irina efter filmdebut: Jeg er klar på flere roller
Videoen fejres på NASA
Som et professionelt projekt skal det selvfølgelig fejres, at sangen med musikvideo er klar til salg.
– Vi fejrer, at videoen er kommet ud med en kæmpe fest på NASA på lørdag, fortæller hun.

SE VIDEO HER

 
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.