Irina giver den gas som surfer-babe

Reality-divaen Irina er rejst til Portugal, hvor hun knokler for at blive en sej surfer-babe.

Af Katrine Troelsen - 25. maj 2014 kl. 14:04

Smukke Irina Babenko har for en stund byttet den danske sommer ud med vilde bølger i Portugal, hvor baben holder strandferie.
Men helt ferie er det nu ikke, for Irina følger et benhårdt surfer-kursus, som skal gøre hende til den sejeste pige i bølgerne. Og det er bestemt ikke småting, Irina udsætter sin krop for som nybegynder med et surfbræt. Det skriver hun på sin blog.

(Foto: Irina/Instagram)

(Foto: Irina/Instagram)


– Mine arme var så færdige efter at bære på surfbrættet, at jeg ikke glædede mig til dagen efter, og den smerte jeg kom til at have. Jeg fik også brættet i hovedet en del gange nede i vandet, fordi jeg glemte at holde det rigtigt. Da jeg kom hjem, var mit knæ helt hævet, så det havde jeg åbenbart også slået, skriver Irina på sin blog.
Efter en velfortjent nattesøvn, vågnede Irina op til en komplet mørbanket krop. Men Irina har fundet en positiv vinkel på sine smertende muskler.
– Jeg vågnede simpelthen med de ømmeste muskler i min arme, baller og ben – det er så god en workout at surfe, jubler baben.
Ekstreme bølger
Og dem, der kun forbinder Irina med fest og farver, ser nu en helt anden side af den sorthårede skønhed. For surflejren er så krævende, at Irina sover før klokken 23 og står op allerede klokken 7.30, så hun kan være klar til en ny dag på brættet – hvis hun kommer op på det. Og dét afhænger i høj grad af vejret.
Lækkert ser der ud. (Foto: Irina/Instagram)

Lækkert ser der ud. (Foto: Irina/Instagram)

– På grund af vejret idag var bølgerne ret ekstreme. Jeg kastede mig modigt ud i vandet, og endte med at vælte rundt og sluge en masse saltvand. Det må have set morsomt ud. Jeg vil så gerne op og stå igen, ligesom jeg kunne første dag, skriver hun og fortsætter:

– Men jeg brugte det meste af min energi på at gå ud og fange bølgerne og holde mig over vandet. Det er virkelig fysisk krævende at surfe, havde aldrig troet, at det var så hårdt, skriver Irina.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.