Irina er flyttet fra kæresten

Ikke alt er endnu helt på plads til ankomsten af Irinas lille ny. Lige nu bor hun uden kæresten hos sine forældre i Nordsjælland.

Divaer i junglen, Fristet
Af Emilie Holm Egebro - 16. marts 2015 kl. 14:50

Det er ikke længe siden, at Irina Babenko afslørede, at hun og kæresten Morten endelig havde fået en dejlig lejlighed i Indre by i København.  Her skal parret starte et familieliv med deres fælles barn, som kan komme hvert øjeblik. Lejligheden er dog endnu ikke klar til parrets indflytning, så Irina og Morten har boet hver for sig det sidste stykke tid.
– Som I også kan se undervejs i “Mig og min mor”, så har vi indrettet babyværelset hjemme hos mine forældre, hvor der er mere plads, da vi ikke vidste, om vi overhovedet ville finde en lejlighed snart. Og det så ikke ligefrem lyst ud på det punkt! Jeg har generelt været her hjemme hos dem for ikke at være alene i Sydhavn, da Morten har enormt travlt i musikstudiet, og med en masse arbejde han skal nå, inden vores prinsesse kommer til verden, skriver Irina på sin blog.
LÆS OGSÅ: Ærlig Irina: Jeg har angst
Hårdt at undvære kæresten
Mens Irina bor hos sine forældre i Nordsjælland, arbejder Morten på at få tømt den gamle lejlighed i Sydhavn, så parret kan flytte ind i den nye lejlighed. Men det er hårdt for den gravide realitystjerne at undvære kæresten.
– Han har besøgt mig så meget som muligt heroppe i Nordsjælland. Det har været ret hårdt, fordi vi savner hinanden så meget, når vi ikke er sammen. Vi har undværet hinanden før, men jeg er selvfølgelig mere følsom nu under graviditeten, og det eneste, jeg vil have, er ham ved min side det her sidste stykke tid. Men jeg ved jo også, at han gør alt for, at den nye lejlighed bliver klar til os nu, skriver Irina.
I dag overtager parret endelig nøglerne til den nye lejlighed, og så skal der ellers igang med at males, så der kan blive indflytningsklart så hurtigt som muligt.
LÆS OGSÅ: Irina: Følg min fødsel på Snapchat
LÆS OGSÅ: Følg Irinas fødsel på tv
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.