Irina Babenko: Frygten blev til virkelighed

Realitystjernen har aldrig været glad for den lejlighed, som hende og kæresten bor i. Området er for farligt.

Af Mikkeline Andersen - 27. november 2014 kl. 13:25

Lykken er stor hos Irina Babenko. Hun bor med sin dejlige kæreste, og om få måneder bliver de forældre til en lille pige. Men én ting er realitystjernen ikke tilfreds med. Deres boligsituation, afslører Irina på sin blog.
@locker
– Vi har ledt efter ny lejlighed længe, men uden held indtil videre.  Nu hvor vi ikke kun er os to længere, så er vi mere kræsne med, hvad det skal være. Vi bor i Mortens toværelses, der kunne gå an for os to pladsmæssigt, men det helt store problem med den, især for mig, er den frygtelige beliggenhed, skriver Irina på bloggen.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Jeanette afslører: Vi skal have børn
Morten blev overfaldet

Irina og Dj-kæresten Morten. (Foto: Martin Hvistendal)

Irina og Dj-kæresten Morten. (Foto: Martin Hvistendal)


På bloggen erkender divaen, at hun længe har haft paranoia overfor beliggenheden. Det endda selvom hun har boet i Nivå, hvor folk bliver stukket ned, hvis de ikke vil aflevere deres hue, fortæller. Nu er paranoiaen blevet til virkelighed.
– Morten var ude til sent i går, og da han skrev, at han var på vej hjem, sov jeg næsten. Jeg vågnede, da han trådte ind af døren i chok og sagde: “Jeg er lige blevet overfaldet!”. Der er mennesker, som man ikke kan tale til fornuft eller nogle, der bare keder sig, og man ved ikke, hvad de kan finde på, skriver hun og fortsætter:
– Ham duden ville åbenbart have fat i hans taske, så han trak hårdt i den og skubbede Morten ned på jorden. Morten siger, det gik hurtigt, og han sparkede hårdt tilbage, mens han holdt fast i sin taske. Mortens jakke gik i stykker, imens han slog fra sig, og pludselig løb ham, der overfaldt ham, over mod bygningen bag vores, så han bor sikkert heromkring… FEDT!!!
Irina har selv oplevet at blive forfulgt og chikaneret, og derfor håber hun, at hende og Morten snart finder en lejlighed, hvor de trygt kan bo med deres kommende datter.
LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Jeg vil altid have et godt øje til Peter
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.