Irina afslører: Takkede nej til populært TV3-program

Irina har en helt klar idé om, hvad hun vil medvirke i, og derfor takkede hun nej til en ny sæson af et meget populært TV3-program

Af Louise Andersen - 13. september 2017 kl. 20:55

Irina Babenko, som blandt andet er kendt fra programmer som ‘Fristet’, ‘Divaer i junglen’ og senest ‘Irina – En Diva Vender Hjem’ kunne på den røde løber til ‘Guldtuben’ afsløre, at hun er blevet tilbudt at medvirke i flere programmer, men at hun har takket nej.
– Jeg har takket nej til  ‘Forsidefruer’. Og det har jeg af flere grunde. Jeg elsker at lave tv, og jeg synes også, at nogle af dem, der er med, er mega seje. Det passede bare ikke til mig, fordi det er måske ikke nogle situationer, jeg ser mig selv i. Jeg har bare mit eget kamera med, sagde Irina til Realityportalen.dk
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Irina fortælle, hvordan forholdet har ændret sig, siden datteren kom til verden:


LÆS OGSÅ: Irinas kæreste savner familielivet
Hvis Irina skal tilbage på tv-skærmen, så er det vigtigt, at det er det helt rigtige program, hun takker ja til at medvirke i.
– Jeg har lige lavet ‘Til middag hos’, så sådan noget madlavning. Det er ikke, fordi jeg er god til madlavning, men madlavning synes jeg er spændende, fordi det er noget nyt og noget, jeg ikke har prøvet før. Så hvis jeg skulle sige ja til noget, skulle det være noget nyt, jeg ikke har prøvet før, fortalte Irina.
LÆS OGSÅ: Irinas opsang til mænd: Vi har menstruation og kaster op
Men madlavningsprogrammer er ikke det eneste, der kunne have interesse for den smukke blogger.
– Det er jo ikke nogen hemmelighed, at jeg er rigtig glad for at lave tv på DR3. Så måske noget i stil med Ukraine-programmet, hvor jeg også udfordrer mig selv og viser folk noget, de måske kan bruge til noget. Noget interessant, noget ny viden. Det kan jeg godt lide at lave, sagde blogger-baben.
Se hele interviewet med Irina øverst, hvor hun også afslører, at kæresten Morten hver dag plager hende om endnu et barn. 
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe gravid tre måneder efter fødsel: Det var ikke planlagt
LÆS OGSÅ: Irina om babydrømme: Morten får flere børn, hvis …
LÆS OGSÅ: Irina forladt at kæresten på ferien
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.