Ingen tvivl: Denne deltager ryger ud af 'X Factor' - Her & Nu

Ingen tvivl: Denne deltager ryger ud af 'X Factor'

Efter sensationelt at være gået videre, vurderer Danske Spils oddssættere, at Patrick Smith ikke overlever ugens show.

Af Jonas Sand - 15. marts 2019 kl. 14:55

Det kom bag på mange, inklusiv oddssætterne, at Patrick Smith fik en uge mere i ‘X Factor’, da han i sidste uge overlevede farezonen for anden gang i træk – denne gang på bekostning af Andrea Brøndsted.
Men nu vurderer oddssætterne, at det er endestationen for den unge lollik, når talentprogrammet fredag aften klokken 20:00 løber over skærmen på TV 2.
LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-dommer afslører: Vi havde sex under reklamepauserne

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan møde Michella, der trodser sin sygdom for at lave musik.


LÆS OGSÅ: Sandheden om Franks exit: Blachman tvunget til at smide ham ud
– Vi var noget overraskede over, Patrick gik videre, da det er yderst sjældent, at nogen har overlevet farezonen hele to gange, så statistikken siger, at nu må det være det slut, medmindre han da præsterer så godt, at seerne stemmer ham direkte videre og dermed udenom farezonen, siger Peter Emmike Rasmussen, der er oddsansvarlig hos Danske Spil, og tilføjer:
– Det store spørgsmål bliver, om hans sangvalg kommer til at passe bedre til ham, end vi har set de sidste to uger. Her har hans sang til farezonen været mere velvalgt, end hans sang til showet. Vi tror dog ikke på, at han holder en uge ekstra, og derfor giver vi odds 1,33 på, at han ryger ud, hvilket svarer til 70 % sandsynlighed.
GALLERI: Kan du kende dem? Se alle ‘X Factor’-deltagerne som børn

Grupperne i farezonen

I farezonen vurderer oddssætterne, at Patrick Smith kommer til at stå over for enten Maria og Bea eller pige-gruppen Echo. Og her vurderer oddssætterne, at sandsynligheden for, at det bliver Echo er størst.
– Den attitude og popularitet, som Maria og Bea allerede nu har opnået, tror vi gør, at de redder sig fri fra farezonen, og derfor vurderer vi, at det bliver Echo, som står i farezonen til odds 2,05, mens Maria og Bea giver odds 2,50 til at stå i farezonen, siger Peter Emmike Rasmussen.
Du kan se, om oddssætterne får ret denne gang, når ‘X Factor’ løber over skærmen klokken 20:00 på TV 2.
LÆS OGSÅ: Oh Land forelsket i ‘X Factor’-musiker: Sådan mødtes vi