Ilse Jacobsen dropper 'Løvens Hule' - Her & Nu

Ilse Jacobsen dropper 'Løvens Hule'

Løven ser sig nødsaget til at trække sig fra programmet, så hun kan få ryddet op i sit eget bur.

Af Louise Vilsbøl - 16. oktober 2018 kl. 14:50

Den fjerde sæson af ‘Løvens Hule’ bliver uden Ilse Jacobsen, det har hun netop meddelt fra sin virksomheds Facebookprofil. Beslutningen er taget efter der de seneste dage har været skrevet en række artikler om, hvor dårligt arbejdsmiljø, der er i hendes virksomheder.
– Jeg trækker mig fra 4. sæson af ‘Løvens Hule’. Jeg vil de kommende måneder fokusere på mine eksisterende virksomheder, og derfor har jeg i dag meddelt DR, at jeg desværre ikke ønsker at medvirke i fjerde sæson af ‘Løvens Hule’. Optagelserne skal begynde i slutningen af måneden, skriver hun på Facebook og tilføjer:
LÆS OGSÅ: Ilse Jacobsen sagde nej til ‘Løvens Hule’
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Peter intimpiercet af ung mor
– Historierne i pressen de seneste dage har gjort stort indtryk på mig personligt, og jeg skal ærligt erkende, at jeg også er ked af det. Selvom vi allerede har taget hånd om de problemstillinger, der er beskrevet i pressen, har den megen fokus gjort det nødvendigt, at jeg bruger kræfterne på mine virksomheder.
Det har ikke været en nem beslutning for løvinden at trække sig fra programmet, men i opslaget lægger hun vægt på, at hun først og fremmest er forretningskvinde, og hun håber, DR til trods for den korte varsel kan finde en anden investor til at tage hendes plads.
LÆS OGSÅ: Deltager raser efter ‘Luksusfælden’: Det er bare tv-porno
Se hele opslaget herunder: