IKKE SET PÅ TV: Derfor fejlede Katharina stort

Det kom i den grad bag på Katharina, at hun fejlede så stort i dagens afsnit af ‘Den store bagedyst’.

Af Rikke Lynge - 9. oktober 2021 kl. 21:30

I dagens afsnit af ‘Den store bagedyst’ blev det Katharina da Costa, der som den første måtte forlade programmet. Da Katharina mødte op til dagens optagelser, var det ikke den præstation, hun havde regnet med i teltet.

– Jeg var flyvende, og jeg var sikker på, at det bare ville blive det bedste at lave den her croquembouche. Jeg var slet ikke nervøs overhovedet, for jeg havde lavet den fem gange derhjemme, hvor den stod snorlige, og hvor keglen røg ud med et snuptag. Så at det gik som det gjorde, havde jeg ikke set komme, forklarer Katharina til HER&NU ovenpå aftenens afsnit.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING! ‘Den Store Bagedyst’-deltager: Sådan sprang jeg ud

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Geggo fortæller om sit nye program.

LÆS OGSÅ: Influencer indrømmer: Stress er en del af hverdagen

Katharina havde ikke i sin forberedelse oplevet alle de udfordringer, som mange af de andre deltagere havde, og hun havde derfor heller ikke gjort sig de samme erfaringer.

– Jeg havde ikke opdaget, at man for eksempel bare skal have bagepapir på keglen. Jeg havde bare smurt den ind i olie, og det virkede super fint for mig, fortæller Katharina fortsat.

LÆS OGSÅ: Oprevet ‘Luksusfælden’-deltager: De er nogle røvhuller

I dag kan hun godt ærgre sig over, at hun ikke bare havde brugt bagepapir, for så havde hun også fået en kegle. I stedet fik Katharina lavet en masse af vandbakkelser, der i hvert fald ikke lignede croquembouche.

– Herhjemme har jeg haft god tid, men det har jeg ikke i teltet, for det tager en krig at varme det her karamel op. Da jeg blev presset på tid, var jeg bange for at brænde mig på karamellen, så jeg tog en skål med vand, og hver gang jeg brændte mig, så satte jeg hånden ned, men den reaktion med at få vand ind ved karamellen gør, at det klister fuldstændig fast på keglen. Det er fuldkommen umuligt, som man ser, at få den af, forklarer Katharina.

LÆS OGSÅ: Stor ‘Bagedyst’-stjerne skal giftes

Fordi Katharina ikke havde været tidspresset derhjemme i forhold til at få karamellem varmet op gjorde, at hun ikke havde oplevet denne udfordring, selvom hun derhjemme havde taget tid på udførelsen.

– Jeg har ikke sådan et gasblus derhjemme, som står inde i et telt og bliver påvirket af kulden omkring det, så det tog jo en krig at varme karamellen op, fortæller Katharina.

LÆS OGSÅ: Efter flere år: Nu vil hun tilbage

Selvom Katharina nu har fået fiffet med bagepapir rundt om keglen, så kommer hun aldrig til at lave croquembouche igen.

– Jeg har set det lykkedes, jeg behøver ikke gøre det igen, griner Kathrina, der er glad for at have været med i ‘Bagedysten’.

LÆS OGSÅ: Gustav Salinas åbner op: Jeg har ændret mig