Gustav Salinas åbner op: Jeg har ændret mig

Gustav Salinas og kæresten er flyttet sammen og planlægger familieforøgelse. Alt går som smurt, og det er der en særlig grund til.

Af Lotte Knudsen - 5. oktober 2021 kl. 9:22

For få uger siden afslørede den tidligere realitydeltager, at han og ekskæresten, Niels Goido, igen havde fundet sammen efter 4 års pause. Og denne gang er de klar til en lang fremtid sammen.

Parret har fornyeligt besluttet at flytte sammen i Gustavs nyrenoverede lejlighed i Nordhavn, som han købte i starten af året.

– Mulle er flyttet hjem til mig, og vi har det bare rigtigt dejligt sammen, afslører han, da Realityportalen møder ham mandag aften på den røde løber i forbindelse med åbningen af  ”Horror Drive Thru” på Reffen i København.

LÆS OGSÅ: WHAT: Casper Berthelsen klar til ny sæson af ‘Bachelor

Fitnessfyren kan heller ikke skjule sin forelskelse, som ifølge ham selv også kun er blevet større med tiden.

– Det er som om, at jeg er mere forelsket i Mulle den her gang. Den anden dag var vi en tur på Hotel Villa, og vi lå bare og kiggede hinanden i øjnene, og der er virkelig en ny og intens gnist, fortæller han.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-Asta om sit forhold: Jeg fik hadbeskeder

Grunden til, at følelserne denne gang er dybere, er blandt andet fordi at Gustav har indset, hvad der har betydning i hans hverdag.

– Jeg har ændret mig, og jeg har ændret mine prioriteter. Jeg prioriterer mit kærlighedsliv og min tid sammen med Mulle. Jeg slukker min telefon, og jeg er nuet sammen med ham, fortæller han.

LÆS OGSÅ: Efter flere år: Nu vil hun tilbage

At flytte sammen var det første skridt. Det næste bliver familieforøgelse.

– Vi vil gerne have børn på et tidspunkt, men det må lige vente lidt endnu, fortæller Gustav.

Læs mere om