Ikke kun et dating-program: Venner for livet

Kun én af singlefyrene fandt kærligheden i TV 2’s dating-program ‘Kærlighed hvor kragerne vender’, men selvom det ikke blev til så mange kærester, så fik de noget andet godt med sig.

Af Rikke Lynge - 13. marts 2021 kl. 18:55

Singlefyrene Mathias, Peder, Jonas og Christian gik ind til programmet på TV 2 med et ønske om at finde kærligheden, og selvom det kun lykkedes for Jonas, så har fyrene fået meget ud af programmet. De fire gutter fra Nordvestjylland har nemlig fået et venskab for livet.

– Vi snakker sammen hver uge. Det er nogle rigtig skønne gutter, og det er et godt kammeratskab, der er kommet for at blive, fortæller Mathias til HER&NU, efter programmet har sendt 10’ende og sidste afsnit.

LÆS OGSÅ: Peder afslører: Det skete der, da kameraet slukkede

De fire gutter er gode til at lave en masse aktiviteter sammen.

– Vi ser hinanden en del. Peder og jeg er tit ude og cykle i weekenderne, og så har vi næsten lige været samlet alle fire hjemme ved mig, hvor vi havde en rigtig hyggelig aften. Vi har været i nogle situationer og snakket om nogle ting, som man nok ikke lige gør med sine andre venner. Der skete jo rigtig meget på de ti dage, vi optog, og jeg er sikker på, at det giver et specielt bånd, fortæller Christian om det nye venskab.

LÆS OGSÅ: Populært program tilbage med KÆMPE ændring

Mathias Hangaard, Christian Svaneborg, Jonas Larsen og Peder Damborg. ‘Kærlighed hvor kragerne vender sæson 2. (Foto: Anders Brohus/TV 2)

Peder og Jonas er enige.

– Det er nogle alletiders gutter, så det er i hvert fald et venskab for livet, vi har fået der. Vi er lidt i samme båd, og så har vi samme interesser og samme humor, så det går rigtig godt, fortæller Peder, og Jonas supplerer:

– Hvis der er en, der har problemer, så taler vi sammen som rigtige venner gør. Det er et venskab, som jeg er rigtig glad for, siger Jonas, der som den eneste fyr lykkedes at finde en kæreste i programmet.

LÆS OGSÅ: Ekspert fanget i eget gældskaos: Brugte fars arv på kulørte drinks

LÆS OGSÅ: 12 kendte danskere er klar til ‘Korpset’