Ida Søjborg har ADHD: Så slemme er bivirkningerne

Fitnessbaben fra ‘Love Island’ får medicin mod sin ADHD, men det går nu ud over andre dele af hendes liv.

Af Lærke Stræde - 8. februar 2021 kl. 11:08

Ida Søjborg, som er kendt for ‘Love Island’ og ‘Mig og mine nye bryster’, vil gerne vise nogle af livets svære stunder på Instagram og ikke kun male et glansbillede, som sociale medier ofte lægger op til. I sin seneste story åbner hun derfor op om sin kamp med ADHD, hvor hun for nylig har fået en ny medicin, der desværre har ubehagelige bivirkninger.

– Alt er ikke, som det ser ud på instagram, og livet er ikke legende let altid. Jeg skal være ærlig og sige, at jeg får noget ADHD-medicin, og det har bragende bivirkninger, og de rammer mig altså nu, lyder det fra realitybaben i videoen.

LÆS OGSÅ: Parret jubler: Medina har født

De første par uger, hvor hun prøvede medicinen af, var der ingen tegn på bivirkninger, men det er der i den grad nu. Derfor vil Ida nu til at revurdere situationen og finde ud af, om medicinen er det værd.

– Det tager min appetit fuldstændig, så har kun fået morgenmad, og så tog jeg pillen, og så har jeg ikke kunne få noget ned. Jeg har iskolde hænder og fødder og svedeture, øv. Sådan er sandheden bare nogle gange, fortæller Ida, som til daglig er kostvejleder og personlig træner og derfor gerne vil have sin appetit tilbage.

LÆS OGSÅ: Jackie Navarro afslører alt: Det gør bare virkelig, virkelig ondt

LÆS OGSÅ: Rystede over Jesper Buch

Læs mere om