HOT NEWS: Nu kommer omstridt 'Paradise'-program - Her & Nu

HOT NEWS: Nu kommer omstridt 'Paradise'-program

Politiets undersøgelser er nu afsluttet, og TV3 kan vise det længe ventede program.

Af Louise Vilsbøl - 1. oktober 2018 kl. 11:04

Det kom som en stor overraskelse for mange ‘Paradise’-fans, da TV3 i slutningen af juni på premieredagen valgte at droppe premieren på deres stort opslåede Viafree-program ‘Paradise Kollektivet’, og selve programmet blev udskudt på ubestemt tid.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise Kollektivet’-drengene afslører: Vi er utilfredse med pigerne
Siden kom det frem, at det var en politiundersøgelse, der var skyld i, at programmet var blevet udskudt, og TV3 bekræftede undersøgelsen for en måned siden og fortalte, at de afventede politiets undersøgelser. Nu er der dog nyt i sagen.
– Politiundersøgelsen er nu afsluttet, og ingen sigtelser er foretaget, derfor vælger vi nu at premiere med programmet. De første 10 afsnit er nu tilgængelige på Viafree.dk. Vi glæder os til et gensyn med paradisoerne, lyder det fra, Head of Communications hos NENT Group, Mette Barnes, som står bag programmet og TV3.
LÆS OGSÅ: Derfor er Karsten Ree ikke med i ny sæson ‘Forsidefruer’
I dag er der altså premiere på det omstridte program, og som en ekstra bonus for alle os, der har glædet os til at se paradisoerne på slap line, når de skal bo under samme tag, er der godt nyt. Der kommer i alt 20 afsnit af programmet, og de første 10 er tilgængelige nu, mens de næste 10 kommer om en uge, så der er mulighed for et seriemarathon af to omgange.
Se programmet på Viafree HER.