'Paradise'-Sandy: Jeg er ikke tynd af natur

Paradisoen har det sidste år taget mellem 10 til 15 kilo på.

Af Mikkeline Andersen - 1. oktober 2014 kl. 11:55

10 til 15 kilo er det, som Sandy Esko har taget på det sidste år. Men hun er ligeglad, for hun har det nemlig bedre end nogensinde før, skriver hun på sin blog.
– Det var aldrig min krop. Den krop jeg havde sidste år, den var ikke min, den var et resultat af hårdt arbejde, som jeg aldrig kunnet have vedligeholdt. Jeg trænede to gange om dagen seks dage om ugen. Jeg spiste ikke. Ikke fordi der ikke kom mad ind, for det gjorde der. Men jeg spiste ikke. Jeg spise noget, der ikke lignede føde op og slugte det i mig. Jeg spiste ikke. Jeg nød det ikke. Jeg har aldrig været så utilfreds med min krop, som jeg var dengang, skriver hun.
LÆS OGSÅ: Susan K: Reality har konsekvenser
Måske ryger kiloene af igen

Sandy. (Foto: TV3)

Sandy. (Foto: TV3)


Sandy lægger ikke skjul på, at hun selv synes, at hendes krop var flottere inden, den havde været igennem et år med ‘Paradise Hotel’. Alligevel sætter Sandy pris på sin krop, som den er.
– Nu kan jeg kigge på min krop og tænke “Ja, pæn er den ikke. Men hvad fanden? Jeg prøver jo heller ikke.”Dengang kiggede jeg på min krop og tænkte: “Hvorfor er den ikke bedre?! Jeg kæmper jo så hårdt”, skriver Sandy.
Måske kommer der et tidspunkt, hvor ‘Paradise’-baben vil smide de ekstra kilo, men ikke nu.
– Jeg gider ikke at omlægge hele mit liv og træne som en tosse. Miste alt form for frihed. For ja, det er prisen. Nej, jeg siger ikke, at alle har det på samme måde. Men sådan er det for mig! Fordi min krop af natur enten skal være trist og kedelig eller leve fuldstændig tosset. Jeg er ikke slank af natur, så jeg kan ikke nøjes med at træne en halv time om dagen. Nej! Hvis jeg vil se nogenlunde ud, kræver det to til tre timer om dagen.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Sandy: Piger skal ikke have tusser
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser