HOT 'Talent'-dommer sælger ud af garderoben

Du har nu mulighed for at få fingre i ‘Talent-dommerens lækre klæder.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 7. marts 2015 kl. 17:50

Den 33-årige smukke og stilfulde Cecilie Lassen hjælper for tiden nogle af Danmarks hidtidige skjulte talenter med at komme ud over scenekanten og formidle deres unikke evner til hele Familien Danmark. Men det er ikke de eneste talenter, som eksballetdanseren for tiden beskæftiger sig med.
Alt imens vi alle venter spændt på aftenens finale, har talentdommeren indgået et samarbejde med Skandinaviens største modebazar Trendsales, hvor hun gennem projektet Trendsales Collection vil sælge ud af sin yderst stilsikre garderobe på lige fod med en lang række af andre kendte fashionistaer.
-Jeg er i forvejen en trofast webshopper og gør mange fund online. Mens mange sites ofte kan være meget uoverskuelige, så har jeg altid været fast tilhænger af Trendsales, som er mindre rodet. Og her har jeg også efterhånden fundet faste sælgere, jeg følger, som gør det hele nemmere. Nu glæder mig jeg til at kunne give lidt tilbage ved at sætte mange af mine elskede items til salg, siger Cecilie Lassen, der til dagligt danner par med forsanger Silas Bjerregaard fra bandet ‘Turboweekend’.
LÆS OGSÅ: Hotte kendisser sælger ud af garderoben
Elsker at gå i sort

Smukke Cecilie Lassen håber på at kunne hjælpe afrikanske børn

Smukke Cecilie Lassen håber på at kunne hjælpe afrikanske børn med at læse og skrive. (Foto: TV2)


Det skyldes dog ikke kun, at hun som modeentusiast har en naturlig trang til at få ryddet ud i gemmerne med jævne mellemrum
-Indtil for nylig var der fem-seks år, hvor jeg kun gik i sort, og også i dag ville jeg føle mig godt tilpas i en stor, sort sweater, skinny jeans og et par Dr. Martens. Men jeg kan godt lide at udfordre min komfortzone og går nu i farver og ting, der larmer mere, siger hun.
Ikke nok med, at Cecilie Lassen håber at kunne sætte fokus på bæredygtighed, så har hun også valgt at donere 10 procent af sit salg til Nelson Mandela Bangle.
Initiativet arbejder for at forbedre og udvikle forudsætningerne for, at alle afrikanske børn lærer at læse. Et talent, som mange danskere tager for givet, men som langt fra er en selvfølge i den tredje verden.
Se finalen i ‘Danmark har talent’ i aften på TV2 kl. 20:00.
Shop løs i Cecilie Lassens garderobe HER.
LÆS OGSÅ: Det vidste du ikke om ‘Talent’-dommerne
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.