'Gift ved første blik': Endnu et par er flyttet fra hinanden

Kærligheden mellem Jeannette og Lars holdt ikke, da det blev hverdag for parret.

Af Mikkeline Andersen - 19. november 2014 kl. 10:00

Kærligheden blomstrede, og smilene blev på det nygifte pars ansigter, efter de havde sagt ja til hinanden og begav sig på bryllupsrejse. Men hjemme i Danmark blev hverdagen til virkelighed for Jeannette Rafn og Lars Rasmussen. 41-årige Jeannette vil nemlig ikke have flere børn, men det vil den et år yngre Lars gerne. Et emne, som Jeannette ikke troede, havde så stor betydning for Lars, erkender hun overfor BT.
– Først undrede det mig, at Lars så gerne ville have børn, for jeg havde sagt, at det vil jeg ikke. Da vi kommer hjem fra bryllupsrejsen, taler vi om det, og der siger han, at det for ham mest handler om at finde kærligheden. Men senere fortæller han mig, at han ikke har de følelser overfor mig, som han forventede at få. Dét fylder meget, siger Jeannette til BT.
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’: Derfor er Pia og Frank blevet skilt
Følelserne voksede fra hinanden
Allerede tidligt i forløbet fik Jeannette følelsen af at være småforelsket, men mens hendes følelser steg, så var virkeligheden anderledes for Lars.
– Så det var først, da jeg kom hjem fra bryllupsrejsen, jeg fik tid til at mærke efter, om jeg var begejstret for Jeannette eller situationen. Dér kunne jeg så mærke, at det var situationen og ikke Jeannette, jeg var begejstret for, fortæller han til avisen.
Derfor ville Jeannette gerne opgive håbet om, at hun havde fundet kærligheden.
– Det var svært for mig, at vi gik rundt og krammede, når jeg ikke vidste, om han havde følelser for mig eller ej, siger hun.
Lars er ked af, at han sendte nogle signaler, der var forkerte, og som Jeannette, forstårligt, troede på.
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Lars: Derfor røg armen i gips
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.