HOT NEWS: Ung mor venter barn med pigekæreste

‘De unge mødre’-deltageren Sasja og kæresten Julie bliver snart forældre til deres første fælles barn.

Af Jonas Sand - 9. juni 2016 kl. 14:27

Lykken er stor hos Sasja Emilie Vistisen og kæresten Julie. De to piger, der sprang ud som kærester i september sidste år, har tidligere åbnet op over for Realityportalen.dk og fortalte, at de drømte om børn i fremtiden. Og nu går den drøm i opfyldelse.

- Vi har prøvet at forklare, at der er en baby i mors mave, men det forstår Annalia ikke rigtig endnu. Det kommer måske, når min mave vokser, fortæller Sasja med et grin. (Foto: Privat)

– Vi har prøvet at forklare, at der er en baby i mors mave, men det forstår Annalia (Sasjas datter fra et tidligere forhold, red) ikke rigtig endnu. Det kommer måske, når min mave vokser, fortæller Sasja med et grin. (Foto: Privat)


Den lykkelige ‘De unge mødre’-deltager fortæller nemlig, at hun er blevet gravid, og at hun venter sit første fælles barn med Julie.
– Jeg har det super godt med graviditeten. Det er noget, vi har snakket en del om et stykke tid efterhånden, så vi er rigtig glade, og vi glæder os meget, jubler Sasja til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Ung mor springer ud som lesbisk
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Sasja sprang ud som lesbisk: Sådan reagerede min mor
“Det er gået så stærkt”
Selv om Sasja og Julie havde snakket om det i et godt stykke tid, så kommer det alligevel som en overraskelse for dem, at de allerede venter barn. Der skulle nemlig kun én inseminering til, før ‘De unge mødre’-deltageren igen blev gravid.
– Det er gået rigtig stærkt. Vi regnede med, at der ville gå meget længere tid. Vi var til den første samtale med en fertilitetslæge i starten af april, og så blev vi insemineret kort tid efter. Det er ellers kun 15 procent, der bliver gravide inden for den første måned, så vi føler os meget heldige.
Det lille barn er sat til at komme til verden i starten af det nye år, og Sasja er altså ikke så langt henne i graviditeten. Men glæden gjorde, at de ikke kunne holde den dejlige nyhed for dem selv.
– Jeg er ikke så langt henne endnu, men det bliver en vinterbaby. Vi ville gerne have ventet med at offentliggøre det, men det var for svært, fortæller hun.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Sasja drømmer om barn med pige-kæresten
SE BILLEDERNE: ‘De unge mødre’-mor i VILDT vægttab
Anonym donor
Julie og Sasja kom hurtigt frem til beslutningen om, at det var Sasja, der skulle befrugtes af den anonyme donor. Parret havde håbet på en løsning, hvor det også blev Julies biologiske barn, men det kunne ikke lade sig gøre.
– Det er mit æg, der er befrugtet med donorsæd. Vi ville gerne have haft det sådan, at det var Julies æg, som jeg så skulle have båret. Men det må man ikke herhjemme, siger Sasja, der fik datteren Annalia i en alder af blot 16 år.
Det er 21-årige Julie, som har stjålet Sasjas hjerte. (Foto: Privat)

Det betyder intet for Julie, at hun ikke skal bære barnet. (Foto: Privat)


Men selv om det ikke rent biologisk bliver Julies barn, så har det ingen betydning for hende.
– Vi skulle ikke tænke længe over, hvem der skulle bære barnet. Jeg ville helst undgå det, og Sasja ville rigtig gerne. For mig ændrer det ingenting, at jeg ikke har båret barnet.
– Det er noget, vi går igennem sammen, så jeg vil stadig føle, at jeg er en lige så stor del af det, slår Julie fast overfor Realityportalen.dk.
Det lykkelige par kender endnu ikke kønnet på det kommende barn, men de håber på, at det bliver en dreng.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea taler ud: Jeg blev voldtaget
LÆS OGSÅ: Natascha Lineas søster: Hun lyver om voldtægt!
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.