HOT NEWS: Ung mor tilbage hos eks-kæresten

‘De unge mødre’-deltageren er igen sammen med faren til sine børn.

Af Jonas Sand - 8. oktober 2015 kl. 11:43

Tiden som alenemor er slut for Nanna Mia Persson fra ‘De unge mødre’. Den unge mor har nemlig genfundet kærligheden til eks-kæresten André, som hun har børnene Neel, 2, og Keith, 1, med.
De to blev kærester igen for lidt mere end en måned siden, afslører den lykkelige ‘De unge mødre’-deltager nu.
– Jeg har fundet sammen med André igen, og jeg er simpelthen bare så lykkelig over, at vi har fundet hinanden igen. Det betyder jo alt, at jeg er sammen med mine børns far. Det jo sådan det skal være, fortæller hun til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Ung mor dater blandt fængselsindsatte
Flere børn
Parret gik fra hinanden december sidste år, men alligevel har de ikke helt kunnet holde sig fra hinanden. Og i sidste måned besluttede de så at give forholdet en ny chance.
Vi savnede bare hinanden, og vi havde jo også set lidt til hinanden, mens vi ikke var sammen. Og så er han bare verdens bedste far, og han gør mig glad. Det er perfekt.
Nanna Mia og André bor stadig hver for sig, og sådan er det også planen, at det skal blive ved med at være lidt i endnu. Men de er ikke i tvivl om, hvad der skal ske i fremtiden.
Vi skal helt sikkert have flere børn. Men vi er begge enige om, at det ikke skal være lige nu, slår den unge mor fast.
Du kan se flere billeder af det lykkelige par i galleriet over artiklen.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltagers sorg: Druk tog livet af min far
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.