HOT NEWS: Ung mor har født

Den unge mor har født en sund og rask dreng på hele 4819 gram.

Af Jonas Sand - 20. december 2017 kl. 20:55

Aleah LeBeouf kan nu kalde sig mor til to. ’16 and Pregnant’-deltageren fødte tidligere på ugen en sund og rask dreng, der ved fødslen vejede hele 4819 gram. Det fortæller hun selv i en række opslag på sin Instagram-profil.
– Min søde baby-dreng. Jeg er træt som ind i helvede, hvis I ikke allerede kunne se det. Men jeg er så glad for, at min baby-dreng endelig er i mine arme, skriver den unge mor til et af billederne.
Aleah LeBeouf fik sit første barn, datteren Peyton, i 2013, hvor tv-seerne fik lov til at følge med i hendes graviditet og liv med datterens far, Shawn Burke, i ’16 and Pregnant’. De to er ikke længere sammen. Faren til den nye søn er hendes kæreste, Drake, som hun har været sammen med siden oktober 2016.
LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-Jenelle med rystende alarmopkald: Min mor slår mit barn
LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-Jenelle og nyfødt datter testet positiv for narko
LÆS OGSÅ: KÆMPE DRAMA: Deltager trak kniv til ‘Teen Mom’-fest

#MilkDrunk #JuliusDrake #BuddhaBaby #nicubabies #MyHeart

Et opslag delt af Aleah LeBeouf (@aleahbrianne) den

Worlds Proudest Big Sister ❤?❤?

Et opslag delt af Aleah LeBeouf (@aleahbrianne) den