HOT NEWS: Trekantsdrama i 'De unge mødre'

Sonny Ditlevsen, som har medvirket i ‘De unge mødre’, har efter bruddet med eks-kæresten, Julie, fundet en ny kæreste fra selvsamme program.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 8. august 2014 kl. 11:35

Da Julie Boraso tonede frem på skærmen i ‘De unge mødre, var hun sammen med Sonny Ditlevsen, som hun også fik datteren Melia sammen med.
Parrets forhold skrantede allerede i ‘De unge mødre’, hvor de også valgte at flytte fra hinanden. Men forholdet blev ikke ved med at holde, og parret gik endeligt fra hinanden, da Julie var Sonny utro.
-Jeg har virkelig været en mega nar, og det er jeg rigtig, rigtig ked af, sagde Julie dengang til Ude og Hjemme.
LÆS OGSÅ: Ung mor fortryder utroskab
Anden ung mor inde i billedet

(Foto: Krestine Havemann/SBS)

Julie har i dag kæresten, Tim, som netop er rejst på udveksling i et halvt år. (Foto: Krestine Havemann/SBS)


Både Julie og Sonny er kommet videre, og Julie har fundet sig en ny kæreste, som hun er meget glad for. Men det har Sonny også, nemlig i den unge mor, Victoria, som også medvirker i ‘De unge mødre’. Og det er Julie ikke helt tilfreds med.
-De valgte begge at holde det hemmeligt for mig, også selv om jeg konfronterede dem med det, så mente de stadigvæk ikke, at jeg fortjente at kende sandheden. Det synes jeg er meget umodent, når der er børn involveret, siger hun til Realityportalen.dk og fortsætter:
-Jeg er glad på Sonnys vegne, da han fortjener at finde lykken. Men at det er med Victoria, det har jeg ikke noget godt at sige til.
Kan du uddybe det?
Jeg har bare hørt, at Victoria er rigtig dårlig til at holde sig til én person, særligt når fordi de bor så langt fra hinanden, hvilket jeg ikke synes, at Sonny fortjener, siger hun.
LÆS OGSÅ: Julie Bareso i stor forvandling
“Vi er kærester”
Victoria bekræfter forholdet over for Realityportalen.dk og forklarer ydermere, at det hele er meget nyt.
-Det er korrekt, at Sonny og jeg er kærester. Men jeg har på nuværende tidspunkt ikke flere kommentarer til forholdet eller Julies udtalelser, slår Victoria fast over for Realityportalen.dk.
Realityportalen.dk arbejder på at få en kommentar fra Sonny.
LÆS OGSÅ: Peter har dannet par med tre fra ‘De unge mødre’
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Victoria: Det hårdt at være ung mor
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.