HOT NEWS: Ung mor er blevet forlovet - Her & Nu

HOT NEWS: Ung mor er blevet forlovet

‘Teen Mom’-deltageren har fået en ring på fingeren og skal inden længe giftes.

Af Jonas Sand - 23. november 2015 kl. 13:24

‘Teen Mom’-deltageren Chelsea Houska skal giftes, efter kæresten Cole DeBoer har været på knæ. Det afslører deltageren fra den succesfulde MTV-serie selv på sin Instagram-profil.
– Nu er han fanget. Jeg kan ærligt talt ikke forstå, hvor heldig jeg er. Jeg har endelig fundet min prins, og jeg får lov til at være sammen med ham resten af livet, skrev den unge mor.


LÆS OGSÅ: Ung mor flytter sammen med kæresten
Romantisk frieri
Chelsea Houska har aldrig lagt skjul på, at hun gerne ville giftes, og i ‘Teen Mom’ har hun gentagende gange sagt, at hun elsker romantik. Derfor var hun også lykkelig for, at kæresten friede på en romantisk og anderledes måde.
– Cole tog mig med ud i et personligt sted i skoven, hvor han havde hængt billeder op på et træ. Billeder vist os tre som en familie. Jeg glæder mig helt utroligt meget, og det føles så godt, at jeg endelig har den familie, jeg altid har drømt om, siger den unge mor til MTV.
Men kæresten Cole DeBoer skulle først lige have lov til at fri til Chelsea – og heldigvis fik han den tilladelse.
– Cole spurgte Aubree (datteren, red.), om det var okay, at han giftede sig med hendes mor. Hun sagde ja med det samme og var helt oppe at køre. Så gav hun ham et stort kram, fortalte Chelsea.
‘Teen Mom’-deltageren fortæller desuden, at brylluppet formentligt kommer til at finde sted i foråret, da det er parrets yndlingsårstid.
LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-deltager: Jeg er kun med for pengenes skyld
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.