Ulven og Numsen indgår samarbejde

Peter Birch og Rasmus Birnbaum vil lave et nyt reality-program, hvor de selv skal være hovedpersoner.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 25. november 2014 kl. 19:00

De to reality-personligheder Peter Birch og Rasmus Birnbaum har indtil videre deltaget i forskellige former for tv-programmer og har da heller ikke, endnu, krydset veje på tv. Men et nyt reality-program, som de sammen har fået idéen til, skal lave om på dette. Det skriver Se & hør.
– Det er rigtigt, at vi arbejder på at lave et nyt program, som lige nu hedder “Clubben”. Det handler i bund og grund om, at vi to skal drive en bar i København, hvor vi skiftevis skal være manager, fortæller Ulven til ugebladet.
LÆS OGSÅ: Ulvens kæreste afslører: Derfor faldt jeg for Peter
Ifølge ‘Numse’-Rasmus, kendt fra ‘Singleliv’, vil programmet helt bevidst spille på, at de to reality-fyre er meget forskellige.
– Vi er så forskellige, og det vil gøre programmet interessant. Jeg kan lide store numser, Peter kan lide små. Jeg er event-manager, han er bar-ejer. På alle punkter har vi forskellige personligheder, og derfor er jeg sikker på, at vi bliver en interessant duo, for folk elsker os på mange måder.
Indtil videre er der dog ikke underskrevet nogen kontrakt med et produktionsselskab, men Peter forklarer til Se & Hør, at de har gang i nogle forhandlinger, men understreger også, at ‘Clubben’ stadig er under konstruktion.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Amanda taler ud om sine fremtidsplaner
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.