HOT NEWS: 'Topmodel'-vinder er ikke længere single

En tidligere vinder har nu fået sig en sød kæreste.

Af Emilie Holm Egebro - 29. november 2016 kl. 14:56

Tilbage i 2014 vandt jyske Sarah Kildevæld den eftertragtede titel som ‘Danmarks næste Topmodel’. Deltagelsen i programmet kostede hende dog studenterhuen, og da hun efterfølgende for anden gang måtte droppe ud af gymnasiet på grund af modelkarrieren, besluttede hun sig for at holde en pause fra HHX.
19-årige Sarah bruger nu sin tid på modelkarrieren og jobbet hos Clinique, men hun har dog også fået tid til en kæreste.
LÆS OGSÅ: ‘Topmodel’-vinder forlader gymnasiet for anden gang
– Vi har faktisk været sammen i syv måneder nu, og tiden er virkelig fløjet afsted. Jeg føler, at jeg har kendt ham altid. Vi mødtes gennem en fælles ven, som havde taget ham med på en bar, hvor jeg også var. Siden da har jeg været helt vild med ham, afslører Sarah.
– Der gik dog nogle måneder, inden han fik øjnene op for mig, men siden min 19-års fødselsdag har vi været et par. Han er det smukkeste menneske, jeg kender – udenpå og indeni. Og så er han min bedste ven. Jeg deler alt med ham og ved, at han altid er der for mig. Jeg er meget heldig, fortsætter hun.
Sarahs kæreste ønsker ikke at være i medierne, og derfor oplyser Realityportalen.dk hverken hans navn eller et billede.
LÆS OGSÅ:‘Topmodel’-vinder: Sådan er det gået efter programmet
LÆS OGSÅ: ‘Topmodel’-vinder: Jeg har kæmpet i tre år
LÆS OGSÅ: ‘Topmodel’-vinder smidt ud af gymnasiet
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.