HOT NEWS! Sofie Linde bekræfter: Jeg er gravid

Der er vist ingen tvivl om, hvilken nyhed der løber med en kæmpe del af opmærksomheden til aftenens ZULU Comedy Galla 2020.

Af Caroline Grønne Wigdal - 26. august 2020 kl. 20:25

Her til aften går det løs i de smukke rammer i Operaen i København, hvor Sofie Linde er aftenens værtinde. Den populære ‘X Factor’-værtinde er kendt for altid at være sjov og smilende, og lige for tiden er smilet ekstra stort.

Sofie Linde skal have en pige. (Foto: Anthon Unger.)

Sofie Linde på scenen som værtinde til ZULU Comedy Galla. (Foto: Anthon Unger)

LÆS OGSÅ: Christel: Derfor ser jeg anderledes ud nu, end da jeg var med i ‘Paradise’

For Sofie Linde har netop meddelt, at hun er gravid, og dermed har hun leveret showets helt store og glædelige nyhed.

– Jeg har gjort ekstra meget ud af mig selv. Jeg har pyntet mig i en kjole, spist brunch, taget selvbruner på og har en baby i maven… Er hun gravid? Ja, gu’ er hun gravid! Jeg er super gravid. Jeg skal have en lille pige, siger Sofie Linde.

Nu kan Trine på 2 år altså se frem til at blive storesøster, og Joakim Ingversen kan glæde sig til snart at være far til to. 33-årige Joakim Ingversen og 30-årige Sofie Linde blev hemmeligt gift i 2017. Joakim var vært på ‘X Factor’ i 2018, da Sofie Linde var på barsel.

Joakim Ingvarsen mødte op på den røde løber til ZULU Comedy Galla. (Foto: Anthon Unger.)

LÆS OGSÅ: Reality-par skal i retten: I skylder 94.000 kroner

I 2021 vender ‘X Factor’ tilbage, og her er hun vært på sæson nummer 14. Første gang, hun var vært på den populære sangkonkurrencen, var i 2016.

Læs mere om