HOT NEWS: Sandy Esko springer ud som tv-vært

På torsdag er der forpremiere på den kommende sæson af ‘Paradise Hotel’, og i den anledning skal sidste års vinder lave gak og løjer med de kommende deltagere.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 25. februar 2015 kl. 10:35

Vi har ventet et helt år på endnu engang at få lov at blive underholdt af en spritny sæson af realityprogrammet ‘Paradise Hotel’.
Nu er tiden kommet, og forpremieren løber af stablen torsdag den 26. februar i Imperial i København. I år har Realityportalen hyret sidste års vinder, Sandy Esko, til at agere vært på den røde løber.
-Jeg ved, at snigpremieren bliver “over the top”, og sådan et arrangement takker jeg ikke nej til, siger Sandy til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Sandy Esko fortæller: Mit liv som callgirl
 Satser på at slå Gustav og Knaldperlen

Sandy Esko med prisen for bedste bryster. (Foto: Janus Nielsen)

Sandy Esko vandt prisen for bedste bryster. til årets Reality Awards (Foto: Janus Nielsen)


Både Gustav og Knalderlen har optrådt som vært på den røde løber, men selv håber Sandy, at hun kan gøre det lidt bedre på et helt særligt punkt.
-Nu har jeg både oplevet Knaldperlen og Gustav som vært på rød løber, men mine forventninger til mig selv er, at jeg forhåbentlig har lidt bedre mikrofonevner, så læserne får en masse ud af det, siger Sandy og fortsætter:
-Jeg satser dog på, at deltagerne også er med på en masse sjov og ballade, så jeg glæder mig meget.
LÆS OGSÅ: Årets babe: Havde ikke forventet at vinde
Forventer masser af fest og drama
Sandy forventer, ligesom seerne, at deltagerne giver den masser af gas, men at der også bliver fokuseret på spillet.
-Jeg vil gerne se en masse personligheder blomstre, og ikke kun overfladiske forhold eller intriger. Jeg håber at se spændende karakterer, men også en masse taktiske twist, hvor deltagerne bliver udfordret, forklarer sidste års vinder.
I kan følge ‘Paradise’-forpremieren på Realityportalen.dk, Instagram og Snapchat. Vi vil løbende smide diverse tv-klip ud fra aftenen, så sørg for at hold øje med alle vores platforme.
Følg smækre Sandy Esko på hendes blog lige HER.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Sandy: Sådan tabte jeg mig
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.