HOT NEWS: Så meget tjener Fie Laursen på sin blog

Den populære blogger lever godt af at dele ud af sit liv.

Af Emilie Holm Egebro - 15. juni 2015 kl. 19:25

Fie Laursen har nu i tre år haft én af Danmarks mest populære blogs. Og udover at bloggen er hendes store hobby, så betaler den også regningerne. Men hvor meget tjener Fie egentlig på at blogge?
– Jeg kan ikke udtale mig om min løn, men jeg tjener mere end en sygeplejerske. Efter hvad jeg har hørt, så tjener de hvert fald ikke over 30.000 kroner om måneden, slår Fie fast over for Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Fie Laursen afslører sin største hemmelighed i ny bog
Oplevelser frem for by-ture
Fie har ansat en bogholder til at holde styr på indtægterne, og så er hun, ifølge sig selv, ret skarp til det med penge.
– Jeg investerer altid pengene godt på rejser og sætter gang i mine drømme. For mig er en tur til LA bedre end en ny Chanel taske. Jeg kan hurtigt brænde 80.000 kroner af på en LA-rejse. Så det at spare op er en stor del af det, siger Fie og fortsætter:
– Jeg er også god til at sætte penge til side for hver løn, som jeg får ind, så jeg ikke står og mangler. Jeg mener selv, at jeg er god til at passe på mine penge. I forhold til andre unge bruger jeg dem hellere på rejser og investeringer end Belvedere Vodka på natklubben Sunday.
Hvis man sidder med et ønske om at starte sin egen blog, så råder Fie til at springe ud i det. Ifølge hende er en blog et fantastisk måde til at komme frem i iværksætter-branchen.
LÆS OGSÅ: SE HER: Mød Fie Laursen i weekenden
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser