HOT NEWS: Reality-baby er blevet døbt

I går, søndag, blev Anna Due og Martin Hjorts søn Villian døbt.

Af Emilie Holm Egebro - 27. juli 2015 kl. 11:26

Det tidligere ‘Paradise’-par Anna Due og Martin ‘Ham den gamle’ Hjort kunne i lørdags fejre et års fødselsdag for sønnen Villian. Og dagen efter valgte de at fejre ham endnu engang. Her blev han nemlig døbt.
– Der er rigtig mange mennesker, som har undret sig over, hvorfor vi først fik ham døbt nu, da det mest ‘normale’ er at blive døbt i omkring tre måneders alderen, skriver Anna på sin blog og fortsætter:
– Villian havde kolik dengang, så vi havde slet ikke tid til at tænke på barnedåb. Faktisk så stressede tanken mig. Så det var aldrig gået godt dengang. Men søndag har været en rigtig god dag, og nu er han endelig blevet døbt.
LÆS OGSÅ: Anna Due: Jeg savner ikke en kæreste
Umulig i kirken
Selvom Villian nu er en stor dreng og overordnet klarede kirkeceremonien godt, var der dog et enkelt tidspunkt, hvor han ikke var helt tilfreds med situationen. Og forældreparret var da også selv lidt forvirrede.
– Der var på et tidspunkt, hvor han var ret umulig. Der blev Martin og jeg nødt til at gå ud med ham. Jeg syntes, at det hele var ret forvirrende. Martin og jeg stod som høner uden hoveder, og vi anede næsten ingenting. Alt det som præsten havde sagt til mig, havde jeg nærmest glemt, forklarer Anna og tilføjer:
– Jeg skule bære Villian, men hold nu op, hvor det føltes forkert, da han skulle have vand på hovedet. Det så altså ret sjovt ud. Men alt i alt, så har det været en super god dag med familien.
Villian fik både Anna og Martins efternavn, så han nu hedder Villian Hjort Due.
Se alle billederne fra dagen øverst i galleriet
Følg Anna på bloggen HER!
LÆS OGSÅ: Anna Due: Savner jeg Martin?
LÆS OGSÅ: Anna Due: Jeg er træt af mænd
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.