HOT NEWS: Peter Birch dater ny pige

Ulven Peter har slået kløerne i en sød, ung, jysk pige.

Af Emilie Holm Egebro - 10. januar 2017 kl. 13:29

Flere bemærkede måske i weekenden, at den velkendte reality-fyr Peter Birch lagde et billede op på sin Instagram sammen med en mørkhåret pige.
Selvom der ikke var meget at se af pigen, så lignede det ikke umiddelbart en af den 33-årige låsesmeds tidligere kærester, og det viser sig nu at holde stik. Peter har nemlig fundet sig en ny sød pige.
LÆS OGSÅ: GALLERI: Se Peter Birchs forvandling gennem de sidste seks år

Her er billedet, som Peter lagde på Instagram i weekenden (Foto: Privat)


– Det er virkelig helt nyt. Jeg skrev til hende for tre uger siden på Instagram, hvorefter hun svarede. Hun kommer fra Jylland, så det var jo ikke helt nemt med distancen, men hun tog så over til mig på besøg hele sidste weekend, afslører Peter, som ikke ønsker at komme med detaljer om sin nye unge date:
– Det er stadig så nyt, så jeg vil ikke fortælle, hvad hun hedder. Men vi havde en helt fantastisk weekend. Hun er simpelthen så sød og forstående. Det er helt vildt. Hun er SÅ skøn allerede nu, det er faktisk helt skræmmende. Så jeg skal helt sikkert se hende igen.
Realityportalen.dk har været i kontakt med Peters ekskæreste, Alma, som dog ikke ønsker at kommentere på, hvordan hun har det med Peters nye forhold. 
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Peter Birch springer ud i nyt reality-eventyr
LÆS OGSÅ: Peter Birch: Det er på tide at blive voksen og give slip
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.