HOT NEWS: 'Paradise'-Stina med i nyt tv-program

Stina venter sit første barn i slutningen af januar, og for tiden er hun i fuld gang med optagelserne til et nyt tv-program.

Paradise Hotel, Nyskilt
Af Mikkeline Andersen - 12. januar 2015 kl. 12:07

Til foråret blænder Kanal 4 op for et helt nyt program. ‘Nyskilt’. I programmet kan seerne blandt andet følge Stina Bentsen Petersen i tiden efter bruddet med ekskæresten Michael.
– Jeg valgte at sige ja, fordi det er relevant for mit liv her og nu. Det er noget, som jeg kan relatere til, fordi det er en problematik, som er væsentlig for mig, siger Stina i dag til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: DRAMA: Gravide ‘Paradise’-Stina skal være alenemor
Intet reality
Stina blev et kendt ansigt, da hun tonede frem på skærmen i ‘Paradise Hotel’. Men det bliver en helt anden Stina, som seerne kommer til at møde i ‘Nyskilt’.
– Seerne kommer til at opleve den rigtige Stina. En Stina, der ikke er opmærksom på, at hun er på tv. De kommer til at følge med i mit liv, hvor jeg er hudløst ærlig, når jeg griner, græder og er sårbar, fortæller hun og tilføjer:
– Det er en dokumentar, så intet er opsat. Jeg bestemmer selv, hvor og hvornår de har filmet mig. Hvis der pludselig opstod en situation, som ville være relevant at filme, så ringede jeg, og de kom ud for at filme.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Stina om graviditet: Jeg glæder mig
Et langt forløb
Modsat de andre deltagere i programmet var Stina ikke gift med sin ekskæreste, men alligevel har hun fået muligheden for at være med. At Stina fik tilbuddet om at være med skyldes ikke, at hun tidligere har deltaget i ‘Paradise’. Forklaringen skal nærmere findes i Stinas liv.
Jeg har jo prøvet at blive gravid i seks år, haft livmoderhalskræft, og da jeg endelig bliver gravid, så går det ikke med faren til barnet. Det havde jeg bestemt ikke forventet, siger Stina.
Stina kommer til at tone frem på skærmen i ni ud af 10 afsnit.
– De startede med at filme lige efter bruddet med Michael. I starten var det hårdt at tale om Michael, men nu er han den sidste, jeg tænker på.
Stina har termin den 27. januar, og derfor er alle hendes tanker rettet mod datteren Stephania.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Paradise’-Stina afslører: Det skal mit barn hedde
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.