HOT NEWS: Monique og Mark flytter i hus

Reality-parret er gået all in på boligjagt og håber snart på at finde deres drømmehus på Sydsjælland.

Paradise hotel, Big brother
Af Emilie Holm Egebro - 3. august 2015 kl. 13:30

I begyndelsen af det nye år bliver reality-parret Monique von Appen og Mark Bøgelund forældre til en lille pige. Inden da håber parret at finde et sted at bo, så de kan etablere trygge rammer for den lille ny. De er derfor gået ind i jagten på den helt rigtige bolig. Og det skal helst være i et helt bestemt sted af landet.
–  Vi er blevet enige om at starte med et hus i Ringsted, tæt på min familie og venner, så vores kommende pige kan få en rolig start. Kender du nogen, som kender nogen? Så hjælp os! Vi har et lille halvt år til at finde et sted, hvor vi kan starte vores liv, skriver Monique i dag på sin Facebook-profil.
– Grunden til, at det netop skal være Ringsted, er for at det er tæt på min familie og mine veninder. Jeg har behov for, at det er rolige omgivelser, og jeg vil gerne kunne stille vores datter udenfor at sove. Det ville jeg ikke føle mig tryg ved i København, forklarer Monique overfor Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Monique om baby-væddemålet: Vinderen blev…
Mark overgiver sig
Den kommende far og københavner-fyr, Mark, havde ikke lige Ringsted i tankerne som sin førsteprioritet på listen over boligområder, men Monique fik ham alligevel overtalt.
– Det kom lidt som et chok for ham at skulle bo i Ringsted, men han er villig nok. Han vil gerne bare gøre mig glad, forklarer Monique og fortsætter:
– Han kan blive nødt til at leve med det det første års tid. Og han har jo bil, så jeg kan ikke se det store problem i det. Han skal nok blive glad for det.
Parrets datter er sat til at komme til verden den 31. januar 2016.
LÆS OGSÅ: Mark og Monique indrømmer: Vi overvejede abort
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Monique: Jeg kaster op hver dag
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.