Mor Jette ramt af sygdom: Frygter kørestol - Her & Nu

Mor Jette ramt af sygdom: Frygter kørestol

Mor Jette er blevet ramt af fibromyalgi.

Af Louise Andersen - 18. januar 2019 kl. 09:01

Mor Jette og Jessica var som altid i højt humør, da de ankom til Reality Awards. Desværre er det ikke sådan hver dag, for Mor Jette er plaget af smerter i sener og muskler.
– Mit skrog gider ikke rigtig mere. Jeg har ondt i mine åndssvage ben, og jeg har fibromyalgi, men det bliver bare værre og værre, fortæller hun til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Love Island’-par flytter sammen
Der er desværre ikke rigtig noget at behandle sygdommen med, og Mor Jette må altså leve med, at hun har store smerter.
– Det er noget, jeg skal leve med resten af mit liv. Men nu er det begyndt at gå ud over min ben, og det er jeg ikke så glad for, for jeg vil helst ikke sidde i kørestol og gå med stok. Så ser man jo ældre ud, end man er, og det bryder jeg mig ikke om, siger hun.
LÆS OGSÅ: WOW: Datter får vild Mor Jette-tatovering

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan følge Mor Jette, som skal ind og have lavet en tarmskylning:

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Her er ændringerne i ny sæson ’Ex on the Beach’

Bog på vej

Alting er heldigvis ikke kun skidt for ‘Mig og min mor’-stjernerne. Jessica har nemlig fuld fart på tilværelsen.
– På mandag (i mandags, red.) skal jeg op til min sidste eksamen – forhåbenligt. Så har jeg en bachelor i innovation og entreprenørskab. Jeg kunne godt tænke mig at finde et job, selvfølgelig. Og så er vi jo ved at skrive noget bogværk, fortalte Jessica, der i mandags bestod og nu er bachelor.
Mor Jette har tidligere fortalt om bogen til Realityportalen. Her løftede hun lidt af sløret for den vilde historie om, at hendes far, som hendes mor også fik Mor Jettes lillebror med, var gift med en anden kvinde, uden at hendes mor var klar over det.
LÆS OGSÅ: Monique åbner op: Ramt af forsinket fødselsreaktion
Du kan se resten af interviewet med Mor Jette og Jessica herunder, hvor Jessica også fortæller, hvordan det står til med hende og kæresten.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: ‘Love Island’-babe har fundet kærligheden
LÆS OGSÅ: Lykkelig ung mor skal giftes: Jeg kan slet ikke få armene ned