HOT NEWS: Mia og Joy laver smykker til Julen

Joys mor Mia fra ‘Mig og min mor’ laver smykker med sine døtre og giver et bud på årets julegave.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 5. december 2014 kl. 16:20

Inspirationen til at starte et lille smykkeforetagende startede med mor Mias yngste datter Freja My. En dag for flere år siden havde hun et knyttet armbånd med hjem til sin mor til jul, og straks bad Mia om at lære teknikken. Et par år gik, før Mia spurgte Joy, om de to ikke skulle lave nogle Joy&Mia-armbånd.

Her er de fine armbånd fra Mor Mia og Joy (Foto: Privat/Facebook)

Her er de fine armbånd fra Mor Mia og Joy (Foto: Privat/Facebook)


– Det blev så til, at vi gik igang, men nogle gange kunne vi sidde en hel nat, og når vi så endelig havde fundet de perler, vi ville bruge, var vi blevet for trætte. MEN så kom vi igang, og der blev knyttet på spækbræt med to søm slået igennem, fortæller Mia og fortsætter:
– Så begyndte vi at bestille opaler og andre flotte sten, og nu har vi fået lavet en del fine armbånd og har nogle nye flotte liggende, som vi lige mangler få låse på. Joy og jeg glæder os til vise vores fine armbånd frem.
LÆS OGSÅ: Irina føler sig som en flodhest
Forskellige prisklasser og materialer
Mia og Joy bruger alle mulige forskellige materialer. En lang række forskellige perler, krystaller og sten med spirituelle energier.
– Det gode julegave ideer, og vi har gjort det prismæssigt, så ALLE kan købe et Joy og Mia armbånd, fortæller Mia.
I øvrigt fortæller Mia, at hun har ansat Freja Mys veninde som håndmodel. Så kan hun nemlig tjene lidt ekstra til julegaverne i år. Armbåndene kan købes direkte igennem Mia selv på hendes Facebook – lige her. Så hvis du endnu ikke ved, hvad du skal give din mor, søster, veninde eller kæreste, så har mor Mia i hvert fald et godt bud.
LÆS OGSÅ: VILDT: Kærligheden blomstrer stadig hos ’Paradise-par’
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.