Medie: Khloé Kardashian er gravid

Kardashian-søsteren bliver inden længe mor for første gang, hævder et amerikansk medie.

Af Redaktionen - 9. august 2017 kl. 15:00

Mens søstrene Kim og Kourtney Kardashian nærmest vælter sig i børn, så er 33-årige Khloé stadig barnløs. Men sådan bliver det måske ikke meget længere. I hvert fald ikke, hvis man skal tro det amerikanske sladderblad Heat Magazine.
Mediet kan nemlig afsløre, at Khloé og kæresten, den 26-årige NBA-spiller Tristan Thompson, snart skal være forældre for første gang, og at parret inden længe vil offentliggøre den store nyhed.
GALLERI: Kardashian-familien FØR de blev superstjerner
– Alle er så glade, fordi Khloé endelig får lov til at blive mor. Hun har ventet så længe på det. Det dækker det slet ikke at sige, at det er en magisk tid for hende. Hun svæver på en lyserød sky fra morgen til aften, siger en anonym kilde til mediet.
Khloé Kardashian og Tristan Thompson satte i sidste måned for alvor gang i rygterne, da Kardashian-søsteren delte et billede af de to med teksten ‘Mor + Far’. Dengang afviste de dog, at der skulle være et barn på vej, men det var altså ikke helt sandt, hvis man skal tro Heat Magazine.
LÆS OGSÅ: EKSKLUSIVT: Sådan er det gået med Mathilde fra ‘Årgang 0’
Khloé Kardashian har tidligere været gift med Lamar Odom. De to nåede dog aldrig at få børn sammen, inden de officielt blev skilt i 2016. Tristan Thompson fik for syv måneder siden sønnen Prince med ekskæresten Jordan Craig.

❥ իմ սեր ❥ Im ser ❥ All my Love ❥

Et opslag delt af Khloé (@khloekardashian) den


 
LÆS OGSÅ: Drama i Fetterlein-familien: Sønnen i livsfare
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.