HOT NEWS: 'Landmand søger kærlighed' vender tilbage

TV2 vil igen hjælpe en række landmænd med at finde den helt store kærlighed.

Af Jonas Sand - 12. december 2015 kl. 12:42

Underholdningen har været stor i den anden sæson af ‘Landmand søger kærlighed’, der har budt på romancer, drama og swingerklub-indrømmelser. Og det er slet ikke slut endnu.
Programmet, der i gennemsnit holder mere end 600.000 danskere klistret til skærmen hver uge, vender nemlig tilbage med en tredje sæson. Det skriver BT.
– Vi synes, det er et helt rigtigt for TV2 at tage fat i et område, som berører hele den danske befolkning på den måde, som kærlighed nu engang gør. Vi har et samfund, hvor en masse mennesker mod deres vilje lever som singler, og særligt ude på landet kan det for mænd være sværere at finde en kæreste, fortæller TV2-redaktør Mads Volck til avisen.
LÆS OGSÅ: CHOK: 10 personer dræbt under reality-optagelser
LÆS OGSÅ: Nye reality-dødsfald: To døde i helikopter-styrt
Deltagere søges
Ifølge avisen har mere end 30 landmænd allerede meldt sig til tredje sæson af dating-programmet. Optagelserne starter til foråret, og hos holdet bag programmet er der store forventninger til sæsonen.
– Vi håber, at vi igen får lov at stifte bekendtskab med skønne landmænd, der oprigtigt søger den eneste ene – og at der er kvinder, der bliver ramt, når de ser dem. Vi håber også, at det igen bliver helt uforudsigeligt, hvad der så sker – virkeligheden overgår tit fantasien, når det gælder mennesker og kærlighed, siger Mads Volck.
Men selv om over 30 landmænd ønsker at finde kærligheden på TV2, så er der endnu ikke lukket for tilmeldinger. Så hvis du er landmand og drømmer om at finde den eneste ene, så kan du tilmelde dig på denne mail: landmand@blu.dk.
LÆS OGSÅ: HOT SWING: Her er de seks swinger-regler
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.