HOT NEWS: 'For lækker til love'-Panda har fundet kærligheden

Den kræsne reality-deltager er ikke længere single, afslører han nu.

Af Jonas Sand - 29. januar 2016 kl. 8:55

Jeremy ‘Panda’ Ace er ikke længere for lækker til love – og faktisk har han ikke været det i lidt mere end et år. Her fandt han nemlig kærligheden med den 24-årige Cecilie, som han faktisk havde kendt en del længere tid.
– Vi mødte faktisk hinanden på skærmen. Hun var med i ‘For lækker til Kbh’, men vi blev ikke kærester med det samme. Vi var bedste venner i lang en periode, men vi var så meget sammen, at vi bare tænkte, at vi kunne da lige så godt prøve at blive kærester, fortæller 36-årige Jeremy til Realityportalen.dk.
Siden er det kun gået fremad for parret, og da de først tog skridtet til at blive kærester, var der ikke meget tvivl hos dem.
– Det er gået så godt, og vi flyttede faktisk ret hurtigt sammen. Vi har haft fælles adresse siden februar sidste år, og vi har det godt sammen, siger han og slår fast, at der i øjeblikket ikke er planer om at forøge familien med et lille barn.
GALLERI: Har Panda altid været ‘For lækker til love’?
LÆS OGSÅ: Panda afslører: Jeg er blevet droppet mange gange
LÆS OGSÅ: Panda skader kronjuvelerne på date
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.