HOT NEWS: Der kommer en ny sæson af 'Drengene på kanten' - Her & Nu

HOT NEWS: Der kommer en ny sæson af 'Drengene på kanten'

De populære drenge bekræfter, at der kommer en sæson to af ‘Drengene på kanten’.

Af Louise Vilsbøl - 8. februar 2017 kl. 08:21

Der er gode nyheder til alle dem, der elsker Valdemar, Dennis og resten af flokken fra ‘Drengene fra kanten’, der kommer nemlig mere af det populære program, det bekræfter Dennis Mistal overfor Realityportalen.
– Jeg har den glædelig nyhed at fortælle. Der kommer en sæson to af ‘Drengene på kanten’, fortæller han. Og alt tyder på, at der er rigeligt at glæde sig til. På drengenes fanside på Facebook lover de nemlig følgende:
– Sæson to bliver endnu vildere, mere dramatisk og mere fucked up.
LÆS OGSÅ: Valdemar og kæresten: Vi prøver at lave en baby
Det bliver mere uden filter
Siden sidst er drengene nemlig blevet kendte ansigter, og så har de rykket teltpælene op fra det flade Lolland og har indtaget storbyen.
– Nu fester vi sammen med kendte folk. Det mere uden filter, og jeg har fået lejlighed i København. Så det kan kun gå galt i KBH. Og Filip er jo blevet single, så ham skal vi finde en dame til, så vi er tit i byen og laver rav i den, fastslår Dennis.
Valdemar har til gengæld fået sig en kæreste, men om det vil lægge en dæmper på hans udskejelser, tøf Dennis ikke at spå pom.
– Det håber jeg ikke, men jeg tror, han bliver lidt kedeligere denne gang, er ikke sikker. Man ved aldrig med Valdemar jo. Men Filip er on fire og jeg er on fire, slutter han med et grin.
Den kommende sæson bliver også lavet i samarbejde med DR, men det vides endnu ikke, hvornår den kommer på skærmen – én ting er dog sikkert, vi GLÆDER os.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Drengene på kanten’-Valdemar med i ‘Dagens Mand’
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.