HOT NEWS: Nu kan du igen følge 'De unge mødre'-Malene

Den unge mor er igen klar til at dele ud af hverdagen.

Af Jonas Sand - 21. januar 2018 kl. 10:55

Det er efterhånden et stykke tid siden, at seerne sidste har fulgt med i livet hos Malene Bowman i ‘De unge mødre’. Den unge mor måtte for lidt mere end et år siden trække sig fra reportageserien, da ekskæresten Thomas, som hun har døtrene Milla og Melia med, ikke længere ønskede, at pigerne skulle være på skærmen.
Siden er der sket meget hos den unge mor, der har fået en ny kæreste, Mikal. De to blev sidste år forældre, da Malene fødte sønnen Milo Elliot, og en måned senere blev de så forlovet. Og nu bliver det igen muligt at følge med i livet hos Malene og familien.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Malene: Derfor går jeg fra børnenes far
Den unge mor er nemlig sprunget ud som blogger, hvor hun igen vil dele ud af sin hverdan og sine mange tanker om både stort og småt. Det fortæller hun til Realityportalen.dk.
– Jeg vil skrive om lige netop, hvad jeg har lyst til, uden at bekymre mig om hvad andre tænker. Det bliver helt sikkert min sværeste opgave til at starte med, men det handler vel i bund og grund om at lukke af for det negative, men samtidig tage det med sig og lære ud fra det, fortæller Malene.
– Jeg glæder mig til at komme i gang, og jeg har stor opbakning fra mine dejlige veninder, som jo kender til alle mine meget ærlige sider og ikke bare mor-Malene, griner hun.
LÆS OGSÅ: Deltager tvunget til ‘De unge mødre’-exit: Jeg har næsten lyst til at græde

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Malene fortælle, hvorfor hun gik fra børnenes far.


LÆS OGSÅ: Derfor mangler Malene i ‘De unge mødre’
Spontane aborter, utroskab og hængebryster
Der kommer til at være lidt af hvert på ‘De unge mødre’-deltagerens nye blog.
– Det, mine læsere kan forvente, er blandt andet, at jeg vil være meget direkte. Jeg vil fortælle tingene, som de er og kalde en spade for en spade. Jeg er træt af, at alt skal være så pakket ind og perfekt, og at man skal være tys-tys omkring tabubelagte ting som eksempelvis hængebryster, spontane aborter, utroskab, ønske af køn på baby – og så i det hele taget det at kunne være sig selv.
– Samtidig skal det hele ikke være så alvorligt, så min blog vil også handle om pinlige oplevelser, kaotiske hverdage, one-night-stands fra mit lidt for vilde singleliv, ærlig snak om hvad der kan være hårdt og udfordrende i hverdagen og så videre. Altså, vi kommer meget rundt omkring det hele, slår hun fast.
LÆS OGSÅ: Nadia Shila afslører: Dét er der sket med min mor
Malene fortæller, at hun gerne vil trække på sine egne erfaringer og forsøge at hjælpe andre.
– Jeg ved, jeg har været igennem en masse følelsesmæssige ting i mit liv, helt fra min barndom, som andre måske har brug for at få at vide, at de ikke står alene med. Dét vil jeg fortælle om, slutter hun.
Her kan du følge Malenes liv.
LÆS OGSÅ: Nadia Shila sviner Geggo: Det er kvalmende!