'De unge mødre'-Malene afslører: Sådan gik fødslen - Her & Nu

'De unge mødre'-Malene afslører: Sådan gik fødslen

Nu er Malene fra ‘De unge mødre’ mor til tre.

Af Jonas Sand - 16. november 2017 kl. 19:25

Det er en uge siden, at ‘De unge mødre’-deltageren Malene Bowman kunne afsløre, at hun var blevet mor for tredje gang – første gang med kæresten Mikal. Her fødte hun nemlig en sund og rask søn, og det hele gik efter planen. Det fortæller den unge mor til Realityportalen.dk.
– Fødslen var uden tvivl en drømmefødsel. Jeg fik min første ve omkring klokken 01:30, og han blev født klokken 06:31, så det tog fem timer alt i alt, jubler Malene og fortæller, at alt også er gået godt siden fødslen.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Malene: Derfor går jeg fra børnenes far
To gange tidligere har hun prøvet af føde, men denne gang valgte hun en ny type fødsel.
– Jeg ønskede ingen smertelindring, men jeg havde talt med min jordemoder om at prøve en fødsel i vand, og det gjorde jeg denne gang for oplevelsens skyld – og det er absolut en oplevelse, jeg ikke ville være foruden. Det var så dejligt afslappende at ligge der, og jeg arbejdede rigtig godt med mine veer, siger Malene.
– Stemningen på fødestuen var så rolig og afslappende, og selv i min udvidelsesfase kunne vi alle grine og snakke godt sammen. Da jeg skulle presse hans hoved ud, anede jeg ikke, at jeg var så langt i forløbet. Jeg kan huske, at jeg tænkte, at jeg da minimum havde en time igen, da jeg sagtens kunne have forestillet mig at have langt værre veer, end jeg havde på daværende tidspunkt, så det var en god overraskelse.
LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Derfor holdte vi brylluppet hemmeligt
LÆS OGSÅ: Derfor mangler Malene i ‘De unge mødre’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Malene fortælle, hvorfor hun gik fra børnenes far.


LÆS OGSÅ: Natascha Linea og bogforlag forsøgt truet til tavshed
“Mikal var den bedste støtte”
Mens Malene allerede har to børn, pigerne Melia og Milla, så var det første gang, at kæresten Mikal oplevede at blive forælder. Og det har han klaret godt.
– Mikal var den bedste og mest fantastiske støtte under hele forløbet. Jeg kunne virkelig slet ikke ønske mig noget som helst anderledes. Jeg er så enormt stolt af, hvor flot han har klaret det hele, og allerede nu viser han sig som den absolut bedste far, man kan ønske sig til sine børn.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Martinna medvirker i nyt tv-program
– Men det vidste jeg jo godt i forvejen, da han også har taget så godt imod pigerne. Vi er fælles om det hele omkring alle tre børn, og det er virkelig dejligt. Jeg er meget, meget lykkelig, siger Malene.
Det er dog ikke kun Mikal, der nyder sin nye rolle. Også Malenes døtre er glade for, at de har fået en lillebror.
– Pigerne har taget super godt imod ham, og de elsker virkelig deres lillebror. Det er helt fantastisk at se. De er begge meget omsorgsfulde og vil rigtig gerne mysse og kramme lillebror, så ofte som overhovedet muligt.
I galleriet over artiklen kan du se flere billeder af Milo Elliot og resten af familien.
LÆS OGSÅ: Ung mor reddede sønnen ud af brændende bil